Hétvégi menük: elő a zöldfűszerekkel!

A fűszerek elengedhetetlen kellékei az igazán ízletes ételeknek. Így nem csak finomabbá, de egészségesebbé is tehetjük a harapnivalókat. Használjuk őket frissen!

Szerencsére virágkorukat élik a cserepes fűszernövénykék - manapság a legtöbb otthonban tartanak legalább egy fajtát, leggyakrabban bazsalikomot. Pedig érdemes a mentát, a rozmaringot, a kakukkfüvet és koriandert sem elhanyagolni. Utóbbit már csak azért is, mert ezt egyelőre igen ritka vendég kishazánkban, és nem kapni minden második üzletben vagy zöldségesnél. Ha tehát van otthon kaprunk, mentánk vagy bazsalikomunk, most kopasszuk meg őket, és dobjuk fel velük a hétvégi menüt!

Szombat

Hideg uborkaleves recept
Spagetti paradicsomos húsgombóccal recept

Citromos-rozmaringos pite recept

Vasárnap

Mentás zöldborsókrémleves ízHUSZÁR-tól recept
Thai chilis csirkemell recept
Epres minitorták kecskesajttal recept
Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...