Heti ételhoroszkóp: ez a nyári töltött zöldség illik hozzád legjobban!

Horoszkóprajongó töltöttzöldség-fanatikusok, figyelem! Válasszatok csillagjegyetek alapján egy szuper receptet, vagy lessetek a többiektől, nem bánjátok meg!

HALAK csillagjegy: február 20 - március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. Az alapvető töltött zöldség jár neked, töltött padlizsán, mi más:

Vízöntő csillagjegy: január 21 - február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló.Egy töltött krumpli tojással-baconnel jöhet? Nekünk télen-nyáron igen a válaszunk:

Bak csillagjegy: december 22 - január 20.

Nyilas csillagjegy: november 23 - december 21.

Skorpió csillagjegy: október 24 - november 22.

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 - október 23.

Szűz csillagjegy: augusztus 24 - szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek.A töltött karalábé nem maradhat ki a nyári repertoárból:

Oroszlán csillagjegy: július 23 - augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. A töltött hagyma igen olcsó fogás, de annál jobban néz ki:

Töltött hagyma

Bár a meleg brokkolisalátánál időigényesebb köret, de megéri a fáradságot, nagyon finom. Sült csirkéhez, sertés-vagy marhahúsos ételek mellé kínálhatjuk. A recept szintén innen.

Rák csillagjegy: június 22 - július 22.

Ikrek csillagjegy: május 22 - június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak - néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Ezt a különlegességet muszáj kipróbálnod!

Bika csillagjegy: április 21 - május 21.

Energikus, erős, empatikus - nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. A kis gombafejeket is megtöltheted, hát nem aranyosak?

Kos csillagjegy: március 21 - április 20.

És ezeket láttad?

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...