Írj pár dolgot magadról, konyhai kalandjaidról – érkezett a felkérés a NoSalty csapatától. Miután túl voltam az eufórikus örömködésen, kezdődtek a problémák, hogy mit is írjak.
Konyhai kalandozásom a húspanírozással kezdődött, majd a hogyan nem tudok kenyeret vágnival folytatódott, és a be tudom verni a szöget vele a falba muffinnal zárult. Azt hiszem, mindenkinek el kell kezdenie valahol, de ezek után sem adtam fel, aminek az eredménye az lett, hogy teljesen az ételek világa köré épült az életem. Azt javaslom mindenkinek, hogy próbálkozz, kísérletezz, nevess, és élvezni fogod a konyhai létet.
Ezeket olvastad már?
Egyetem után egy müzligyártó cégnél kezdtem el dolgozni Londonban, ahol teljesen magával ragadott az egészséges táplálkozás, a vegán életmód és a mindenféle “szuper ételek” adta ízorgia. Ekkor ismerkedtem meg a blogger világgal, és gondoltam, belevágok én is.
Ezeket olvastad már?
A receptjeim között sok reggelit és édességet találtok, véleményem szerint ez a két étkezés a legjobb. Reggeli és desszert. Desszert reggelire, még jobb. Azt hiszem, az édesszájúság vádjával szemben 100%-ig bűnös vagyok. Na de itt jön a csavar.
Receptjeim egészséges, nem feldolgozott alapanyagokra épülnek, sokszor kísérletezek vegán kombinációkkal. Annyi sok lehetőség, hozzávaló és technika van, melyekkel eszméletlen finom ételeket lehet készíteni, olyanokat, melyekkel tápláljuk a szervezetünket, és csak jót teszünk neki. Hiszek abban, hogy testünket táplálni kell minden földi jóval, és cserébe meghálálja nekünk.Zárásként íme néhány alapanyag, amit vallásosan tartok otthon, tehát nagy készlettel rendelkezem belőlük: zabpehely, avokádó, mandulavaj, banán, spenót és bogyós gyümölcsök.