A közelmúltban estem át egy térdműtéten, ezert egy ideig nem jelentkeztem receptekkel. Kicsit el is szomorodtam, gondolván, hogy "feledésbe merülök" emiatt... Elképzelhető, hogy mekkora volt az örömöm, amikor megkaptam a jelzést, hogy ezúttal én kaptam mega "Hét Szakácsa" megtisztelő címet! Köszönöm szépen a bizalmat, igen jól esett!
Úgy kezdődött, hogya NoSalty oldalaitegyresűrűbbennézegettem, és mert nagyon tetszettek a feltett receptek, egy szép napon én is beléptem ebbe a szimpatikus "főző-közösségbe". Imádok recepteket olvasgatni, nézegetni, ezeket kipróbálni, ám ez nem volt mindig így!
Ezeket olvastad már?
Anyukám és a Nagymamám fantasztikus szakácsok voltak, ám engem csak az elkészült finomságok érdekeltek - a főzés (a sütésről nem is beszélve!) nem váltott ki belőlem semmifele hajlandóságot a kuktálkodásra.
Könnyű vasárnapi ebéd Mártitól
Körülbelül 30 éves koromtól főzök, azóta is növekvő lelkesedéssel. Nem szeretek kapkodni, összecsapni ételeket. Szeretem "megadni a módját" az előkészületeknek is, mertez remek kikapcsolódást is jelent. És persze, mint mindannyiunknak, azokozza számomra is a legnagyobb örömet, ha ízlett is, tetszett is egy hangulatosan megterített asztalra feltálalt étek!