Kislánykoromban is segítettem édesanyámnak a főzésben. Aztán nyolcadik osztályos koromban egyedül készítettem el egy süteményeskönyv segítségével a zserbót, amivel meglepetést szereztem a szüleimnek.
Később a férjemnek és a gyermekeimnek főztem és sütöttem, és ez még most is minden hétvégén így van. Sajnos közben cukorbetegség és laktózérzékenység is kiderült a családban, ezért próbálok hol ennek, hol annak megfelelni.
Ezeket olvastad már?
Persze mondják, hogy az eredeti a legfinomabb, de a tej nélkülit vagy a rizstejjel elkészítettet is nagyon szeretik. Az édesítőszert nem akarják, ezért használom legtöbbször a gyümölcscukrot.
Ezeket olvastad már?
Próbálom az egészséges életmódot elsajátítani, ellesni másoktól, ami nekem is szimpatikus, és megeszi a családom. A fenti bemutatkozó képemen látható marcipános tortát is én sütöttem, és a menyem díszítette.