A hét szakácsa: Margó

Eheti kiemelt szakácsunk, Margó csak felnőttkorában kedvelte meg a sütés-főzést, de akkor annál inkább! Most kecskeméti konyhájában készíti a szebbnél szebb finomságokat.

Nem mindig gondoltam úgy, hogy a sütés-főzés szórakoztató dolog, más dolgokban sokkal szívesebben éltem ki a kreativitásom! Ahogy telt múlt az idő, megváltoztak a dolgok, szívesen sütögettem, örömet okozott, ha egy-egy pitém nemcsak finomra, de csinosra is sikeredett.

Margó szakács

Egyszer csak azon kaptam magam, hogy tortát díszítek, kekszet csomagolok, tésztavirágot készítek egy kalács tetejére, vagy tündértortát tervezek egy jegyzetfüzet lapjára…

Ezeket olvastad már?

Sok örömet ad, hogy a családom, barátaim, kedves ismerőseim szeretik a főztömet, az, hogy „megelőlegzik” nekem a bizalmukat, és még kóstolás előtt azt mondják: "Ez biztosan finom lesz!"

Ezeket olvastad már?

Köszönöm, hogy a hét szakácsa lehettem Nálatok, kicsit meg is szeppentem, de nagyon nagy örömet okoztatok! Hálás vagyok mindenkinek, aki megosztja velünk kipróbált receptjeit, jó ide jönni, jó innen meríteni!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ez az italkülönlegesség gyógyítja a testet: a Lidlben is megtalálod

Pár évvel ezelőtt már mi is felfigyeltünk a kombuchára, ami egyfajta gasztroőrületként jelent meg. Az utóbbi időben ismét feltörekvőben van ez a csodaital, mert számos jótékony hatása van a testre, ráadásul ízélménynek sem utolsó. A Lidlben most igen jó áron juthatunk hozzá, ha elég gyorsak vagyunk.

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...