A hét szakácsa: Kardos Noémi

Eheti kiemelt szakácsunk, Noémi szereti az egyszerű, gyors és egészséges ételeket. Receptjeihez csodálatos képeket készít, mindannyiunk legnagyobb örömére.

Gida koromban kezdtem el ismerkedni a fakanállal és egyéb anyagokkal a konyhában. Tésztákban dagonyázva, panírokban tapicskolva éreztem a legjobban magam. Ez a perverzió a mai napig életem része.

Kardos Noémi szakács

Igyekszem egy fenntartható egészséges életmódot követni, amihez mozgásra, megfelelő tiszta ételekre, elegendő pihenésre és humorra van szükség.Olyan gluténmentes vegánételeket szeretek készíteni, amik szuper jók a testnek, mégis egyszerűek, olcsók és finomak.

Ezeket olvastad már?

Legtöbbször, mikor támad egy ételötletem, körülnézek, ki hogyan készíti. Többnyire mindig akad valami, amit én nem eszem meg a felsorolt hozzávalókból. Ilyenkor jön a kihívás: a kb. 10 legjobb receptből kiszűrni a három legmegfelelőbbet, és azokból, dolgokat elvéve és a saját ötleteimet hozzáadva elkészíteni az én verziómat.

Ezeket olvastad már?

Az évek alatt kisilabizált és jól bevált recepteket szoktam veletek megosztani itt a Nosalty-n, a blogomon, illetve egy másik oldalon képekkel, sztorikkal dúsítva.

Reform teljes kiőrlésű élesztőmentes kenyér recept

Ezúton is szeretném megköszönni a körülöttem és a Nosalty-n lévő nagyszerű nőknek és férfiaknak a praktikákat, amik még abban is segítenek, hogy hagymavágás közben hogyan hullassam a legkevesebb könnyet.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...