Létezik egy szerkezet, ami az utolsó csepp ketchupot is kipréseli

A ketchupos, majonézes és egyéb szószos tasakok ugyan praktikusak, de nagy vesződség belőlük kinyerni minden cseppet. A Heinz most meglépte azt, amit már rég meg kellett volna, és egy olyan szerkezetet fejlesztett, amivel könnyedén ki lehet préselni az utolsó csepp ketchupot is a tasakból.

A kiporciózott szószok a maga idejükben igazi áttörést hoztak az éttermi gasztronómiában, hiszen nem volt többé szükség a nagy palackokra az éttermekben, és akár könnyedén el is lehetett őket vinni. Azonban minden csepp szószt kinyerni ezekből a kis tasakokból nem éppen egyszerű. Van, aki szerint nem is a tasakból kellene azt önteni, hanem a sültkrumplit kellene a tasakba tunkolni, és hát valljuk be, van valami a dologban... Most azonban a Heinz végre megoldást talált minden ketchuprajongó rémálmára, és egy olyan eszközt fejlesztett, ami az összes ketchupot kipréseli a tasakból.

A cég szerint a tasakok feltalálása óta a legnagyobb innováció a The Heinz Packet Roller nevű szerkezet, amit kimondottan abból a célból terveztek, hogy az összes szószt ki lehessen nyerni a tasakból. A kis szerkezet egy mini ketchupos üveg alakját kapta, és még egy fémkarika is van rajta, hogy a kulcscsomóra lehessen függeszteni. A ketchupos tasak zárt felét a szerkezet közepébe kell illeszteni, majd kihúzni a másik oldalon, ezzel a szósz kipréselődik belőle.

Különösen praktikus egy ilyen szerkezet, tekintve, hogy a Heinz csak idén 12 millió tasakot gyárt le. Valószínűleg ez a szám a világjárvány miatt jócskán megemelkedett, köszönhetően annak, hogy az elviteles rendelések és házhoz szállítások megsokszorozódtak...

...illetve annak, hogy az éttermekben kitett ketchupos és más szószos üvegeket is visszavették higiéniai megfontolásokból.

A Heinz Packet Rollert ráadásul 5.70 dollárért a cég weboldalán keresztül is meg lehet vásárolni.

Ma már persze azt is látjuk, hogy nem túl környezetbarát a sok kis műanyag tasak, de ennél is rosszabb, ha úgy bont meg az ember egy újabbat, hogy a másikban még lenne elegendő ketchup az utolsó falathoz.  Most már csak arra a problémára kell megoldást találniuk, hogy miként lehet minden ketchupot kiszedni az üvegből.

Címlapkép: Heinz

Forrásunk volt.


Még több trükkös cikk itt:

Legújabb receptek

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Húsvéti sárgatúró

Nyírségi - hajdúsági étel, nálunk húsvéti hagyomány. Mióta eszemet tudom, ismerem ezt a finomságot... :) A templomi szentelésnél a sonka, a kolbász, a kalács és a bor mellett ez az ...

Foszlós kalács húsvéti sonkához

Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!