Név: Heimberger Zsolt
Életkor: 42 év
Foglalkozása: ügyvezető igazgató
Kedvenc ízvilág: abszolút mindenevő vagyok, de ha ki kell emelnem valamit, akkor a francia konyha és a távol-keleti ízvilág, ezen belül is a Japán áll igazán közel hozzám
Kedvenc szakács: Thomas Keller
Kedvenc saját recept: kacsazúza pörkölt gersli rizottóval
Kedvenc recept: tonhal tataki ponzuval és soba tésztávalSaját specialitás: csirkés thai curry
Heimberger Zsolt vagyok, nős, egy nagylány (19 éves) és egy nagyfiú (15 éves) édesapja.Egy digitális ügynökség ügyvezetőjeként dolgozom, de a munkám és persze a családom mellett próbálok minél több időt szakítani a hobbijaimra. Ezek pedig a gasztronómia és az országúti kerékpározás. Édesapám már több mint 50 éve a vendéglátásban dolgozik, így már elég korán megfertőződtem. Első igazán komoly sikereimet anno kollégistaként sikerült elérnem, ahol igen sok alkalommal gondoskodtam a saját magam és a társak megfelelő szilárd táplálékáról. Ez azóta sem változott, mivel a baráti társaságban is jellemzően én vagyok, aki egy-egy összejövetel kapcsán átveszem az irányítást (legalábbis a konyhában). Lelkes amatőrnek tartom magam és minden kínálkozó lehetőséget megragadok, hogy tudásomat bővítsem, fejlesszem magam. Szakmai fejlődésem legkomolyabb lépésének azt tartom, hogy lehetőséget kaptam arra, hogy 2 éven keresztül kétheti rendszerességgel 3 napot sztázsolhattam Takács Lajosnál az Olimpia Étteremben.