#HÁZIMENZA LIVE: Marton Adri HÚSOS tésztakoszorúját te is azonnal el akarod majd készíteni

A #HÁZIMENZA LIVE vendége ezúttal Marton Adri gasztro-műsorvezető volt, aki otthonában készített el egy szuper, különleges és ízletes főételt.

A tegnapi #HÁZIMENZALIVE-ban Marton Adrienn gasztro-műsorvezető és ételstylist mutatta be egyik kedvenc fogását a sütés-sfőzés szerelmeseinek. ANosalty Instagramjánti is visszanézhetitek, hogyan készítette el az elbűvölő Adri az isteni húsos tésztakoszorút. Gyerünk, több, mint érdemes otthon elkészíteni, tuti, hogy az egész család imádni fogja!

A #HÁZIMENZA LIVE videóját ITT nézhetitek meg:

A Nosalty#HÁZIMENZA Facebook-csoportja a karantén első napjaiban született, és célja, hogy többek közt gyors és költséghatékony receptekkel, hasznos tippekkel, valamint kreatív ötletekkel várja azokat az olvasókat (is), akik a kialakult helyzet miatt ragadnak először fakanalat, de azokat is, akik már haladók.

Emellett aNosalty Instagramjánelindult a #HÁZIMENZA LIVE is, melyben a koncepció szintén az otthonfőzés. Az élővideós sorozatban a csoport tagjainak közismert és civil tagjai jelentkeznek hetente többször live-videóval, melyben beavatják a követőket abba, hogy náluk hogy működik a #HÁZIMENZA. A saját konyhájában élőben főzött és osztott meg hasznos tippeket vagy szuper gondolatokat az otthonfőzés jegyében többek közt Eke Angéla, Hédinke, Caramel és Szilágyi Szilvi, Puskás Peti és Dallos Bogi, Gáspár Bea, Kiss Ramóna,Anzselika Habpatron,Palya Beavagy a Blahalouisiana énekesnője,Schoblocher Barbara.

A #HÁZIMENZA LIVE hétfő kivételével minden nap jelentkezik este 7 óra környékén, tartsatok velünk aNosalty Instagramján!

Ezeket olvastad már?

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Marton Adri

Legújabb receptek

Gyümölcskenyér

Ha könnyen és gyorsan szeretnétek emlékezeteset villantani, akkor ez a gyümölcskenyér kapóra jöhet. Nálunk most aszalt vörösáfonya, cukrozott gyömbér, aranymazsola, dió és étcsoki ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...