#HÁZICSEMEGE: Kürtős Mester

Ki ne ismerné a kürtőskalácsot? Ellenállhatatlanul puha belső ropogós külsővel viszont csak a legjobbak tudnak készíteni, mi pedig azt is megmutatjuk, honnan érdemes beszereznetek.

Bangó Attila kürtösmester műhelyéből, a Kürtős Mestertől kerülnek a boldog kezekbe és elégedett szájakba az adalékanyagoktól mentes, igazi, klasszikus kürtöskalácsok. A titok a szeretettel készítésben és a magas minőségben rejlik, ami az alapanyagok gondos kiválasztásával kezdődik, és a dagasztástól a sütésig tart. A teljes folyamatot végigkísérő szakértő szemeknek és az alapos munkának az eredménye a kívül ropogós, belül puha, omlós finomság.

A már jól ismert kürtőskalács-ízesítéseken túl (fahéj, dió, kakaó, vanília, natúr, kókusz, mogyoró, mák) igazán különleges kürtőskalács-variációkat is találni a kínálatukban, ilyen például, amikor a csokigolyós-fahéjas kalács tésztáját megbolondítják egy kis kandírozott narancshéjjal, vagy amikor a tésztába aszalt meggyet vagy aszalt áfonyadarabkákat szórnak.

A kürtőskalácsok, melyek a műhelyben készülnek, adalékanyagoktól mentesek, így sem színezéket, sem ízfokozót vagy állományjavítót nem tartalmaz a tésztájuk.

A kürtöskalácsokat, bejgliket és réteseket a Neked Terem oldalán is megrendelhetitek, a kalácsokat ráadásul fogyaszthatják tojásra és tejre érzékenyek is.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!

Ezeket olvastad már?

#HÁZICSEMEGE: LYS Candles

A LYS Candles kézzel öntött prémium gyertyái természetes illóolajokkal készülnek szója-, repce- és kókuszviasz felhasználásával, de egyedi porcelánokra is lecsaphatsz a kínálatból.

Nosalty

#HÁZICSEMEGE: Donum Terrae

A Danyi Éva által megálmodott Donum Terrae márka 2011-ben született meg. Az általuk minőségi alapanyagokból készült magolajok, magkrémek és gyümölcsecetek nemcsak tápanyagdúsak, de ízükkel különlegessé tesznek bármilyen fogást.

Szász Nóri

#HÁZICSEMEGE: Honey CO

A Honey Co mögött Burgyán Attila áll, aki kiemelkedő élettani értékű, prémium minőségű krémmézeket készít. Ha egyszer megkóstoljátok őket, egész biztosan a rabjává váltok a különleges ízeknek.

Macsuga Viktória

Weboldal: Kürtős Mester

Címlapkép: Kürtös Kalács Facebook

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Vegán hamburgerzsemle

Ha a hamburgert egy új szintre szeretnénk emelni, akkor ideje házilag készíteni a bucit. Illetve most az érzékenyeknek is kedvezünk, ugyanis egy tej- és tojásmentes buci receptet hoztunk.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...