#HÁZICSEMEGE: Kürtős Mester

Ki ne ismerné a kürtőskalácsot? Ellenállhatatlanul puha belső ropogós külsővel viszont csak a legjobbak tudnak készíteni, mi pedig azt is megmutatjuk, honnan érdemes beszereznetek.

Bangó Attila kürtösmester műhelyéből, a Kürtős Mestertől kerülnek a boldog kezekbe és elégedett szájakba az adalékanyagoktól mentes, igazi, klasszikus kürtöskalácsok. A titok a szeretettel készítésben és a magas minőségben rejlik, ami az alapanyagok gondos kiválasztásával kezdődik, és a dagasztástól a sütésig tart. A teljes folyamatot végigkísérő szakértő szemeknek és az alapos munkának az eredménye a kívül ropogós, belül puha, omlós finomság.

A már jól ismert kürtőskalács-ízesítéseken túl (fahéj, dió, kakaó, vanília, natúr, kókusz, mogyoró, mák) igazán különleges kürtőskalács-variációkat is találni a kínálatukban, ilyen például, amikor a csokigolyós-fahéjas kalács tésztáját megbolondítják egy kis kandírozott narancshéjjal, vagy amikor a tésztába aszalt meggyet vagy aszalt áfonyadarabkákat szórnak.

A kürtőskalácsok, melyek a műhelyben készülnek, adalékanyagoktól mentesek, így sem színezéket, sem ízfokozót vagy állományjavítót nem tartalmaz a tésztájuk.

A kürtöskalácsokat, bejgliket és réteseket a Neked Terem oldalán is megrendelhetitek, a kalácsokat ráadásul fogyaszthatják tojásra és tejre érzékenyek is.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!

Ezeket olvastad már?

#HÁZICSEMEGE: LYS Candles

A LYS Candles kézzel öntött prémium gyertyái természetes illóolajokkal készülnek szója-, repce- és kókuszviasz felhasználásával, de egyedi porcelánokra is lecsaphatsz a kínálatból.

Nosalty

#HÁZICSEMEGE: Donum Terrae

A Danyi Éva által megálmodott Donum Terrae márka 2011-ben született meg. Az általuk minőségi alapanyagokból készült magolajok, magkrémek és gyümölcsecetek nemcsak tápanyagdúsak, de ízükkel különlegessé tesznek bármilyen fogást.

Szász Nóri

#HÁZICSEMEGE: Honey CO

A Honey Co mögött Burgyán Attila áll, aki kiemelkedő élettani értékű, prémium minőségű krémmézeket készít. Ha egyszer megkóstoljátok őket, egész biztosan a rabjává váltok a különleges ízeknek.

Macsuga Viktória

Weboldal: Kürtős Mester

Címlapkép: Kürtös Kalács Facebook

Legújabb receptek

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!