#HÁZICSEMEGE: Herbatea Manufaktúra

Magyarországon egyedülálló gyógynövényes mézeket és teakeverékeket, fűszereket, gyógynövényszirupokat találsz a Herbatea Manufaktúra családi vállalkozása mögött.

Egy igazán kedves családi vállalkozást rejt a Herbatea Manufaktúra, akiknek szenvedélyük, hogy a jótékony hatású gyógynövényeket, mézeket és fűszereket, és a Kárpát-medencében honos hozzávalókat megismertessék és megszerettessék a vásárlóikkal. A gondosan válogatott termékek nem tartalmaznak tartósítószert, ízfokozókat és aromákat sem, ráadásul környezetbarát technológiával készült csomagolásban kerülnek a polcokra vagy az ünnepek közeledtével a fa alá. Ahogy ők vallják: "a természet a legjobb éléskamra és a fűben, fában a legjobb orvosság."

A webshopban szabadon garázdálkodhatunk, de vigyázzunk, mert annyira széles a választék, hogy nehéz lesz a döntés, mit tegyünk virtuális kis bevásárlókosarunkba. A jó hír, hogy nem csak magunknak, de szeretteinknek is kiváló ajándék egy izgalmas, lélekmelegítő teakeverék vagy gyógynövényes méz, a remek fűszerekről nem is beszélve, melyek szintén megtalálhatók a kínálatban. Tuti siker a Forralt bor fűszerkeverék, amivel nem lőhetünk mellé, ha pedig a forró italok között járunk, érdemes megemlíteni a Derűs ébredés vagy az Afrikai vörös tea naranccsal és vaníliával névre keresztelt finomságot, melyeket azonnal kipróbálnánk.

A felhasználást a következőképpen ajánlják a készítők: "A gyógynövényes mézeket teában, kávéban, joghurtban elkeverve vagy önmagában is fogyaszthatod. A teákat nevük alapján beazonosíthatod, a fűszerkeverékek grillezéshez, salátákhoz, levesekhez ajánljuk. Szirupokból teát vagy szörpöt készíthetsz." Kincsvadászatra fel!

A Facebookon elindult a Nosalty #HÁZICSEMEGE Facebook-csoport is, amelyben bárki megoszthatja a tagokkal azokat a vállalkozásokat, amelyeket ő szeret és szívesen ajánl, hogy minél színesebb legyen a felhozatal, és minél szélesebb körhöz eljusson hírük.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!

Ezeket olvastad már?

#HÁZICSEMEGE: Kanálka

Egy testvérpár áll a Kanálka mögött, akik az egészséges életmód jegyében varázsolnak az asztalokra különféle krémeket, zöldségszirmokat és chutney-kat, a vásárlók legnagyobb örömére.

Macsuga Viktória

#HÁZICSEMEGE: Panyolium

Ha eddig azt gondoltad, hogy az aszalt gyümölcsök terén képtelenség újat mutatni, az a jó hírünk van, hogy de, lehetséges! Minőségi, magyar gyümölcsök, semmi tartósítószer, mesterséges színezőanyag vagy hozzáadott cukor: ez a Panyolium-féle aszalvány receptje.

Szász Nóri

Weboldal: Herbatea Manufaktúra

Címlapkép: Herbatea Manufaktúra

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...