4 házi módszer az odaégett főzőedény tisztítására

Sokakkal megesik, hogy a tűzhelyen felejtik a főzőedényt, aminek nem kell sok, hogy a tartalma feketévé égjen és az edény is látszólag maradandó károkat szenvedjen. Az odaégett főzőedények tisztítására mutatunk most 4 házi és vegyszermentes módszert Otthon Tippünkben, amivel könnyedén megszabadulhattok a foltoktól!

A főzés egyik legkényesebb pontja az utána való takarítás, amihez valljuk be, nem sokunknak van kedve. Az odaégett főzőedények esete pedig különösen problémás, amit néha a legerősebb vegyszerek sem képesek orvosolni. Éppen ezért 4 házi módszert hoztunk most nektek, amiknek bevetésével biztosan nem kell majd kukába dobni az odaégett főzőedényeket!

Forrásunk volt.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Legújabb receptek

Tormás sonkatekercs almával

Húsvétkor nagyon sokszor kerül sonkatekercs az asztalra, viszont ahány ház, annyi töltelék kerül bele. Mi most egy könnyen összekeverhető, akár növényi krémsajtból és vegafölből is ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

3 árulkodó jel, hogy a húsvéti csokitojás nem jó minőségű

Húsvétkor szinte mindenki vásárol szeretteinek csokinyuszit, -csibét, -bárányt, -tojást vagy bármilyen egyéb, a húsvét témaköréhez kapcsolódó figurát. És bár a díszes csomagolás minden esetben nagyon hívogató, a tartalma nem mindig olyan jó minőségű, mint amilyennek gondoljuk. Mutatunk 3 jelet, ami elárulhatja, hogy nem jó minőségű csokoládéról van szó!

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!