Házi lekvár díszüvegben karácsonyra

A házi készítésű ajándékoknak nincs párja! Ha karácsonyra készülnek, akkor még részletesebben érdemes kidolgozni a beszerzés- elkészítés-csomagolás hármasát.

Amennyiben lekvárral vagy dzsemmel készülünk meglepni szeretteinket, biztosan ünnepi módon, szép üvegekben tervezzük ezt. Nincs otthonunkban ilyen? Nem baj, még van időnk rendelni párat. Mindjárt adunk erre is megoldást!

Ezeket olvastad már?

Elsősorban jön az a bizonyos időkvóciens, hogy tulajdonképpen van-e időnk pepecselni? Aki megteheti, és pár napot rá tud szánni, az mindenképpen saját gyártmányú készítményeket ad, még a címkét is maga tervezi. Akinek nincs erre fordítható ideje, az sem búslakodhat, a Jófogáson kiváló minőségű termékeket talál.

Ezeket olvastad már?

Bármelyik megoldást is választjuk, azok a családtagok, akik nem tehetik meg vagy korábban még nem is gondoltak ilyen lehetőségre, biztosan örülnek majd a 100%-ban természetes alapanyagokból, plusz tartósítószerek nélkül készült finomságoknak. A megrendelt házi lekvárokat nem fontos egyből továbbpasszolni, sütibe sütve is ajándékozhatjuk őket, így válhatnak teljesen saját készítésű ajándékokká a kezünk alatt.

Ezeket olvastad már?

+ 1 ötlet

Egy másik nagyon kedves ajándékötlet: ha nagyobb mennyiségben vásárolunk mézet, azt kiporciózhatjuk. Az üvegek aljára szórhatunk diót, mandulát és aszalt gyümölcsöket, ezzel még csinosabbá téve őket.

További Jófogásokért kattints ide!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...