Házi lekvár díszüvegben karácsonyra

A házi készítésű ajándékoknak nincs párja! Ha karácsonyra készülnek, akkor még részletesebben érdemes kidolgozni a beszerzés- elkészítés-csomagolás hármasát.

Amennyiben lekvárral vagy dzsemmel készülünk meglepni szeretteinket, biztosan ünnepi módon, szép üvegekben tervezzük ezt. Nincs otthonunkban ilyen? Nem baj, még van időnk rendelni párat. Mindjárt adunk erre is megoldást!

Ezeket olvastad már?

Elsősorban jön az a bizonyos időkvóciens, hogy tulajdonképpen van-e időnk pepecselni? Aki megteheti, és pár napot rá tud szánni, az mindenképpen saját gyártmányú készítményeket ad, még a címkét is maga tervezi. Akinek nincs erre fordítható ideje, az sem búslakodhat, a Jófogáson kiváló minőségű termékeket talál.

Ezeket olvastad már?

Bármelyik megoldást is választjuk, azok a családtagok, akik nem tehetik meg vagy korábban még nem is gondoltak ilyen lehetőségre, biztosan örülnek majd a 100%-ban természetes alapanyagokból, plusz tartósítószerek nélkül készült finomságoknak. A megrendelt házi lekvárokat nem fontos egyből továbbpasszolni, sütibe sütve is ajándékozhatjuk őket, így válhatnak teljesen saját készítésű ajándékokká a kezünk alatt.

Ezeket olvastad már?

+ 1 ötlet

Egy másik nagyon kedves ajándékötlet: ha nagyobb mennyiségben vásárolunk mézet, azt kiporciózhatjuk. Az üvegek aljára szórhatunk diót, mandulát és aszalt gyümölcsöket, ezzel még csinosabbá téve őket.

További Jófogásokért kattints ide!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...