Hatalmas dobásra készül Gáspár Bea és lánya, Evelin 

Hamarosan cukrászképesítést szerez az anya-lánya páros. Komoly terveik vannak, miután megszerezték a papírjaikat. 

Családi vállalkozásként cukrászdát tervez nyitni a fővárosban Gáspár Bea és lánya, Evelin – számolt be róla a hvg.hu. Egyelőre csak ennyit lehet tudni az üzlettel kapcsolatban, hiszen az nem derült ki, pontosan hol szeretnék majd megnyitni a saját üzletüket.

Bea és Evelin jelenleg cukrásznak tanul, ennek végeztével szeretnék megnyitni a saját közös üzletüket, ami a család régi nagy álma volt. A tervek szerint elsősorban hagyományos süteményekkel és tortákkal töltik majd meg a cukrászdát, de saját kreációkkal is készülnek.

„Természetesen minden jól ismert süti és torta felkerül majd a kínálatra, de mivel mindketten kísérletező típusok vagyunk, lesznek saját firkálmányaink is és persze igyekszünk majd belecsempészni a roma hagyományokat is néhány édességbe” – tette hozzá Gáspár Bea. 

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!

Ezeket olvastad már?

Forrásunk volt.

Legújabb receptek

Diótorta vaníliakrémmel

Puha, légies piskóták és gazdag vaníliakrém alkotják ezt a retró diótortát, amelynek nosztalgikus íze egyszerűen utánozhatatlan. Születésnapra, ünnepre, de akár egy nagyobb ...

Csokis babka

Izraeli kalács, más néven babka: ez a márványosan hipnotikus, gazdag csokikrémmel csavart kalács nem hiányozhat a húsvéti asztalról. Manapság divatos mindenféle izgalmasan újító ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Székely tészta

A receptet az anyósomtól kaptam. Megkérdezésemre csak annyit tudott mondani, hogy kb. 30 évvel ezelőtt kapta egy barátnőjétől. Az ő édesapja volt talán székely ember.

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!