Hatalmas dobásra készül Gáspár Bea és lánya, Evelin 

Hamarosan cukrászképesítést szerez az anya-lánya páros. Komoly terveik vannak, miután megszerezték a papírjaikat. 

Családi vállalkozásként cukrászdát tervez nyitni a fővárosban Gáspár Bea és lánya, Evelin – számolt be róla a hvg.hu. Egyelőre csak ennyit lehet tudni az üzlettel kapcsolatban, hiszen az nem derült ki, pontosan hol szeretnék majd megnyitni a saját üzletüket.

Bea és Evelin jelenleg cukrásznak tanul, ennek végeztével szeretnék megnyitni a saját közös üzletüket, ami a család régi nagy álma volt. A tervek szerint elsősorban hagyományos süteményekkel és tortákkal töltik majd meg a cukrászdát, de saját kreációkkal is készülnek.

„Természetesen minden jól ismert süti és torta felkerül majd a kínálatra, de mivel mindketten kísérletező típusok vagyunk, lesznek saját firkálmányaink is és persze igyekszünk majd belecsempészni a roma hagyományokat is néhány édességbe” – tette hozzá Gáspár Bea. 

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!

Ezeket olvastad már?

Forrásunk volt.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...