Hasáról posztolt őszinte képet a négy gyerekes anya, az internet imádja

Szinte minden valaha szült anyát maga mellé állított ez a fiatal nő azzal, hogy kiposztolta csupasz hasát az internetre.

Anyák örökös problémája, hogy mit gondol róluk férjük, a külvilág vagy a social média szülés után - főleg, ami az alakjukat illeti. Most akkor tényleg ciki lenne, hogy nem vagyunk tiptop, filigrán, feszes, ruganyos mellű és lapos hasú nőcik nem sokkal az első (vagy sokadik) gyerek után?

Ezt láttad?

85 kilót adott le - és nem szégyelli!

Erre a kérdésre adott határozott nemleges választ Mel Watts, aki két évvel legutóbbi (sorban a negyedik) gyermeke megszületése után posztolt önmagáról, legfőképp hasáról egy fotót. A sorstárs anyák beindultak, és egy emberként álltak ki a tökéletelenség elfogadása mellett.

Íme a fotó a korántsem tökéletes testről:

Mel ironikusan kommentálta is a fotót:

"Rögtön jövök, csak megvárom, amíg a testem visszaváltozik a szülés előtti állapotába."

Hozzátette, hogy 16 éves kori cicijeit is elfogadná, akkori pszichés állapotával egyetemben.

"Nem, egyik sem jön vissza...soha semmi nem lesz ugyanolyan, miután szültél, sem a lelked, sem a tested. Annak vége, mint ahogy annak is, hogy késő éjjel feküdj, és másnap frissen, kipihenten ébredj."

Ezt a változást azonban el kell fogadni, és örülni kell neki - mondja.

"Vagy viseljük a sebeinket kívül, vagy megéljük a változásokat belül. Senki sem ugyanúgy jön ki a szülésről, mint ahogyan besétált oda. Szeresd, amid van, ha meg nem tetszik, tegyél ellene. Hidd el, képes vagy szeretni önmagad úgy, ahogy vagy, ha pedig valaki mást mond...nincs rá szükséged, igaz?"

Az pedig, hogy rengeteg celebanya mutatkozik akár már pár héttel szülés után full sminkben, lapos hassal és gyönyörű mellekkel, ragyogva, a Photoshopnak, a plasztikának vagy a béranyának köszönhető.

A kommentelők imádják Melt azért, mert vállalta hasát, hiszen hasonló posztokkal sokat segít minden olyan nőn, aki kételkedik magában és szülés utáni nőiességében.

Instagramját itt találjátok!

Ezeket is nézd meg:

Ezeket olvastad már?

via

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...