Hamarosan megnyílik az első olyan étterem, ahol a pincérek etetik meg a vendégeket

Csak néhány napig lehet kipróbálni a helyet. A vendégektől befolyt bevétel jótékony célra megy.

Kisgyerekként valószínűleg többünkkel előfordult, hogy lusta volt, nem akart enni, ezért az anyukája/apukája etette meg. Most felnőttként néhányan újraélhetik ezt az élményt. Londonban megnyílik az első olyan étterem, ahol a pincérek etetik és itatják meg a vendégeket, akiknek csak annyi a dolga, hogy kinyitják a szájukat, amikor kell.

A hely a"Hands Off!" (El a kezekkel!) nevet viseli. A pop-up éttermet a Tastecard nevű, különböző kedvezményeket nyújtó cég, és a Feng Shui sushi étterem alakította ki. A hely június 11-én nyílik, és mindössze négy napig lesz nyitva, este 7 és 10 óra között.

A menüben főleg japán és kínai fogások szerepelnek, mivel ezeket a pincérek könnyedén, egy pálcika segítségével a vendégek szájába helyezhetik. A desszert például a népszerű japán mochi lesz, aminek fogyasztása már többször végződött halállal.

Az, aki a pop-up étteremben szeretne vacsorázni, annak egy 20 fontos (kb. 7260 Ft) jegyet kell megvásárolnia. A jegyekből befolyt teljes bevétel aMary's Meal jótékonysági szervezetnek megy, akik a pénzből iskolai étkezést biztosítanak a legszegényebb gyerekek számára.

Ezeket olvastad már?

via Insider

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...