Hamarosan megnyílik az első olyan étterem, ahol a pincérek etetik meg a vendégeket

Csak néhány napig lehet kipróbálni a helyet. A vendégektől befolyt bevétel jótékony célra megy.

Kisgyerekként valószínűleg többünkkel előfordult, hogy lusta volt, nem akart enni, ezért az anyukája/apukája etette meg. Most felnőttként néhányan újraélhetik ezt az élményt. Londonban megnyílik az első olyan étterem, ahol a pincérek etetik és itatják meg a vendégeket, akiknek csak annyi a dolga, hogy kinyitják a szájukat, amikor kell.

A hely a"Hands Off!" (El a kezekkel!) nevet viseli. A pop-up éttermet a Tastecard nevű, különböző kedvezményeket nyújtó cég, és a Feng Shui sushi étterem alakította ki. A hely június 11-én nyílik, és mindössze négy napig lesz nyitva, este 7 és 10 óra között.

A menüben főleg japán és kínai fogások szerepelnek, mivel ezeket a pincérek könnyedén, egy pálcika segítségével a vendégek szájába helyezhetik. A desszert például a népszerű japán mochi lesz, aminek fogyasztása már többször végződött halállal.

Az, aki a pop-up étteremben szeretne vacsorázni, annak egy 20 fontos (kb. 7260 Ft) jegyet kell megvásárolnia. A jegyekből befolyt teljes bevétel aMary's Meal jótékonysági szervezetnek megy, akik a pénzből iskolai étkezést biztosítanak a legszegényebb gyerekek számára.

Ezeket olvastad már?

via Insider

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...