Halle Berry egy meglepő ételre esküszik, ha az alakjáról van szó

Elég érdekes az az étel, amit Halle Berry rendszeresen fogyaszt, ha testformálásról van szó. Ezt eszi (vagy issza?), hogy teste és bőre is tökéletes maradjon.

Halle Berryről elég sokunknak juthat eszébe az ominózus James Bond-jelenet, amikor kiemelkedik a habokból narancssárga kétrészes fürdőruhájában, tökéletes testet villantva. Mutatjuk:

via GIPHY

Mostanra 52 éves, a teste viszont nem nagyon akar ennek az életkornak engedelmeskedni - és mint kiderült, nem véletlen, hiszen irtó kemény edzéseket végez heti 5-ször. Trénere szerint könnyen válhatna élsportolóvá is, ha akarna - harcművészeteket is tanult, de boxol és jógázik, sőt, katonai edzéseket is végez, mikor mihez van kedve. A metódus szerint, amiben hisz, testünket és lelkünket mindig más, komolyabb kihívás és terhelés elé kell állítani, így fejlődik legjobban.

Az étrendjét érintő titok, amit viszont most elárult, igen meglepő:húsleves alaplevet iszik minden nap!

Konkrétan összegyűjti a hentesnél kidobásra ítélt csontokat, (amit akár ingyen is megkap tőlük), 24 óráig főzi, és megissza.

"Őrült sok kollagén van benne!" - lelkendezik.

Ezt láttad?

Ezt eszi Jennifer Lopez, és így nézett ki most a szülinapján, fürdőruhában

Ez a módszer állítólag nem új a Nap alatt: a húsalaplé gazdag D-vitaminban, kalciumban, kevés kalóriát tartalmaz, és sok fehérjét, ami miatt Halle Berry ketogén diétájába is illeszkedik. (Ezt követi amúgy Kim Kardashian is, erről itt írtunk, arról pedig, miért veszélyes ez, itt.)

A húslé fő előnye pedig, hogy tele van kollagénnel, ami bőrfeszesítő, ránctalanító hatású. Elnézve viszont a fentieket vagy a színésznő Instagramját és edzéstervét, az alapléivás nem lesz elég, hogy úgy nézzünk ki, mint ő.

Receptajánló:

Fehér marha alaplé

Pofonegyszerű alaplé - nem kell vele semmit csinálnunk, magában elfő, és ha mindig van belőle a mélyhűtőben, nem kell kockákat használnunk.

Fehér zöldség alaplé

Ez nem zöldségleves, csak egy alaplé - arra jó, hogy szépen bedobozolva lefagyasszuk, és ha bármilyen krémleves, rizottót, szószt készítünk, csak elő kell vennünk, és nem kell ...

Csirke alaplé

Alaplevek közül, a zöldség alaplé mellett, általában csirke alaplé is van nagyobb mennyiségben a mélyhűtőmben. Fél literes egységekben tárolom.

Ezeket olvastad már?

via

Csirke alaplé

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...