Hamarosan bezár Budapest egyik legjobb halas étterme

A mennyei halas ételeket kínáló étterem a jövő év elején sajnos bezárja kapuit. A bisztró a halimádók egyik kedvenc budapesti helyének számított.

A tíz éve működő Halkakas halbisztró vezetősége a minap nagyon szomorú hírt osztott meg a vendéglátóhely közösségi oldalán. A poszt szerint az étterem majdnem 3 éves küzdelem után hozta meg a nehéz döntést. A Halkakas halbisztró bezárása elsősorban az alapanyagok körüli bizonytalanság és a nehéz gazdasági körülmények miatt következett be.

Az ínycsiklandozó halas fogásokat még december 20-ig élvezhetjük náluk.

A Halkakassal biztosan fogtok még találkozni, nem szűnünk meg teljesen, de bizonytalan időre visszavonulunk! Köszönjük Nektek az elmúlt 10(!) évet, rengeteget kaptunk Tőletek és igyekszünk ezt tovább vinni! 

– hívták fel a figyelmet a tulajdonosok a poszt végén.

Forrásunk volt.

Címlapkép: Facebook


Hírek, érdekességek, újdonságok:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...