Meghívó egy nem mindennapi hálaadás napi vacsorára, pulykával és gubával

Költsd el a legtökéletesebb pulykavacsorát hálaadás tiszteletére, miközben támogatod a protégé. mentorprogramját.

Exkluzív és különleges vacsorát rendez a protégé. mentorprogram csapata hálaadás ünnepén a Babka Deliben, november 23-án, ahova elsősorban a turizmus és vendéglátás terület iránt érdeklődőket, valamint a mentorálás fontosságának támogatóit várják.

Meghívás egy nem mindennapi hálaadás napi programra

Nem mindennapi ötlet, hogy a vacsora folytán a protégé. mentorok lesznek a vendéglátósok: olyan szakemberekkel találkozhatunk, mint Kenderesy Nadin, Kormos Dalma, Radó András, Fazakas F. János, Galambos-Parti Regina, Nagy Zoltán, Szerepi Szabolcs, Nemesvölgyi Attila, Merker Dávid, Pallag Dávid és még sokan mások.

Hogy mi a vacsora célja?

Hogy felidézze sokunk pályafutásának kezdeti pillanatait, a pályán való elindulás nehézségeit, és emlékeztessen, hogy eleinte legtöbbünknek szüksége volt segítségre.

A rendezvény teljes bevételét a protégé. munkásságára fordítják, azaz a turizmus és vendéglátás területén elhelyezkedni vágyó fiatalok segítésére.

Lássuk, mi lesz a Hálaadás napi menü:

  • Lazac ízelítő - Lox, melegen füstölt, lazackrém
  • Gesztenyés sütőtök krémleves
  • Hálaadás napi töltött pulyka, édesburgonya gratin & roast onion gravy
  • Ikonikus deli mákos guba áfonyaszósszal

A támogatói jegy ára: 35.000 Ft/fő, mely magában foglalja a teljes menüt italsorral és a partnerek meglepetésajándékait.

A rendezvény teljes bevételét a protégé. munkásságára fordítják

Az esemény időpontja: November 23., 18:00
Helyszín: Babka Deli, Budapest, Pozsonyi út 20.

Mivel a helyek száma korlátozott, ezért a foglalásokat november 15-ig várják a hello@protege-talentlab.com email-címen a foglalni kívánt helyek számának megjelölésével.


Még több friss hír:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...