Ilyen gyakran kéne valójában hajat mosni

A tökéletes aranyközéputat nehéz megtalálni a hajmosást illetően. Szerencsére egy hair stylist segít abban, milyen gyakran kéne hajat mosni.

Vannak emberek, akik naponta mosnak hajat, mások csupán hetente egyszer veszik rá magukat. Mindenki másra esküszik, most azonban TheSalonGuy a YouTube-csatornáján elárulta, milyen gyakran is kéne hajat mosni.

Ilyen gyakran kéne valójában hajat mosni

Rengeteg ember van az interneten, akik azt mondják: „Mosd meg a hajad minden héten”, „Mosd meg kéthetente” vagy „Mosd meg évente egyszer” – ezek az őrült, őrült dolgok. Profi hair stylistként sok-sok évnyi tapasztalattal azt mondom: mossa meg a haját, amikor szükséges.”

Persze ezzel a válasszal nem vagyunk annyira kisegítve, de szerencsére azért a hair stylist adott javaslatot: „Véleményem szerint a heti kétszeri vagy háromszori hajmosás – esetleg hétfőn, szerdán és pénteken – teljesen tökéletes.

Ha ezt betartod, akkor gyorsabban nőhet a hajad, mivel természetes olajokkal hidratálja a fejbőrt anélkül, hogy lehetővé tenné a szennyeződések és a bőrsejtek felhalmozódását. A túl gyakori hajmosás eltávolíthatja ezeket az olajokat, ami miatt korpás és száraz lehet a fejbőröd.

Forrásunk volt.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...