5 tipp, mihez kezdj a hagymahéjjal ahelyett, hogy kidobnád

A hagyma héja egy igai kincs, aminek nem a kukában a helye! Napi Tippünkben hoztunk 5 ötletet, miként használhatod fel a hagymahéjat ahelyett, hogy kikukáznád.

Amikor hagymára van szükségünk egy ételhez, az első lépés, hogy megpucoljuk a hagymát, a héja a többi zöldségmaradékkal pedig megy a kukába vagy jobb esetben a komposztba. De mi lenne, ha azt mondanánk, hogy ennek nem feltétlenül kell így lennie? Hogy nem muszáj mindig meghámoznod a hagymád, de ha mégis lecsupaszítod, akkor is fel tudod még másra használni a héját? Most öt tippet hoztunk, miként használhatod fel a hagymahéjat ahelyett, hogy kidobnád!

Kattints a képre, és nyílik a galéria!

Forrásunk volt.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További hasznos konyhai tippek:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Változatos reggelek – Variációk tízóraira

Beköszöntött az ősz. Jól bevált szokások kerültek elő a nyári hónapok után, könnyen bele is szürkülünk a hétköznapokba. De nem kell ennek így lennie. Színessé, változatossá tehetjük életünk minden részét, bármikor. Csak döntés kérdése. Milyen kedvvel lépjek be az iskola, a munkahely kapuján? Milyen ruhát vegyek ma fel? Mit egyek? A válaszok mind meghatározzák napjainkat.

Címlapról ajánljuk

További cikkek