Ha úgy érzed, akkor itt az idő, hogy megvedd életed legdrágább hot dogját

A hot-dog az egyik legolcsóbb gyorskaja, amit vásárolhatsz, ha bűnös élvezetre vágysz. Európai művészek viszont magasabb szintre emelték a kultikus gyorskaját. 

Pizza, hamburger, hot dog. Mondjon, akárki, amit akar, de a saláta nem tesz annyi embert boldoggá, mint az előbb felsorolt gyorskaják. Persze jobb nem tudni, mi kerül egy-egy hot-dog virslijébe, de az ízélmény akkor is mindent visz.

,,Az amszterdami és az antwerpeni székhelyű Studio Job több tervet is készített egy lenyűgöző hot dog alakú kanapéról" - számol be a Deezen építészeti és tervezői magazin.

Az új "háztartási hot dogot" a jövő hónapban a Maison & Objet Paris design és díszvásárán mutatják be, és később az olasz Seletti bútorüzlet fogja értékesíteni őket a nagyközönségnek. Az árakról még nem tudunk semmit, de elnézve az aprólékos kidolgozást és az anyagminőséget, nem fogsz olcsón kijönni, ha egy ilyen hot dogra fáj a fogad.

A remek ízléssel megáldott belsőépítészek, akiknek nincsen elegendő helyük a hot dog alakú bútorhoz, hamburger formában is kérhetnek egy darabot.

A Studio Job és a Seletti "Unlimited Editions" szériájában egyébként többféle ételtémájú berendezési tárgyat piacra dobnak. Példának okáért nézd meg ezt a csodaszép banános lámpát!

Azt nem tudjuk megmondani, hogy megéri-e ilyen holmikkal berendezni a lakásodat, de ha igazi ételfanatikus vagy, akkor valahogy juss hozzá egy hot-dog szófához, hogy teljes lehessen az életed!

(viaEATER)

forrás:EATER

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A Lindt sem akar lemaradni: ennyiért adja dubaji csokiját

Az internetsztár dubaji csokit lassan senkinek sem kell bemutatnunk, hiszen ez az a közel-keleti édesség, ami nálunk is egyre keresettebb. A hazai cukrászdák is igyekeznek felvenni a versenyt az édességgyártókkal, sorra dobják piacra saját dubaji csokijukat. A Lindt is így tett, lássuk, mennyibe kerül a limitált kiadású csokoládé náluk!

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...