Ha szereted a bort, most kiderül, hol ihatod a legfinomabbat

Hol lehet a legfinomabb borokat kóstolni idehaza? Most kiderül!  

Kiválasztotta a borszakma az ország legjobb borbárjait és boros szolgáltatásait. A lista alapján megtudhatjuk, melyik étteremben van a legjobb borlap, melyik borbáré a legjobb kínálat, és hol vannak a legjobb boros szálláshelyek. A zsűri nyolc kategóriában választott jelölteket. Közülük a közönség választja ki a kategóriagyőztest, a szavazás április 2-ig tart.

Carpe Diem Borbár

A Carpe Diem Borbár, a Kadarka Bár és a Drop Shop Borbár lettek a 2018-as jelöltek az ország legjobb borbárja címre, a legjobb borlap jelöléssel pedig a Borkonyha, az Arany Kaviár Étterem és a Fricska Gastropub jeleskedik.

A VinCE Awards nevezettjeit a 16 tagból álló szakmai zsűri választotta ki. Hogy kik nyernek végül, azt a nagyközönség döntheti el a március 19-től április 2-ig tartó szavazáson. A szakmai zsűri tagjai nagyrészt ismert hazai és külföldi borszakírók, sommelier-k voltak, mint például Kristian Kielmayer, Herczeg Ágnes vagy Csapody Balázs, a Magyar Bocuse d'Or Akadémia tagja.

Kadarka Bár

A VinCE Awards díjátadó gálát idén április 5-én rendezik meg a Várkert Bazárban, Közép-Kelet Európa egyik legnívósabb boros rendezvényén.

„A borászatokat sokszor értékelik vagy díjazzák Magyarországon, de az egyéb borral foglalkozó szakembereket szinte soha. A VinCE Awards olyasmit honosítana meg Magyarországon, aminek külföldön sokkal nagyobb a hagyománya, ráadásul itt a szakma ajánlja a szakmát az átlagfogyasztónak, -olvasóknak” – mondta el Ecsery Dániel borszakíró, a szakmai zsűri egyik tagja.

Drop Shop

A VinCe Budapest Wine Show-t idén április 5-e és 7-e között rendezik meg, a díjátadót a rendezvény első napján, délelőtt 10.00-kor tartják.

A közönség a rendezvény weboldalán április 2.án, 23.00 óráig szavazhat. Ide kattintva te is voksolhatsz.

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

7 csábító kajatrend, aminek te sem fogsz tudni idén ellenállni!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...