Ha nincs időtök, de sütit ennétek, akkor Nagy Eszter házi krémese tökéletes választás - itt az új Sütistaféta!

A desszerteké most a porond a Nosalty és a BOSCH legújabb videósorozatában. 8 híresség kápráztat el benneteket kedvenc receptjeivel, ezen a héten Nagy Eszteré a terep. (x)

A Nosalty és a BOSCH Sütistaféta című közös videósorozatában szemet gyönyörködtető édességeket kreálnak nektek a sztárok. Eddig Wossala Rozina és Dobó Ági, majd Lakatos Márk készítette el kedvenc nyalánkságát. Ezen a héten a Konyhafőnök egykori versenyzője, Nagy Eszter hozott nektek egy házi krémest. Ez a krémes nem a tradicionális nagyiféle süti, hanem egy sokkal izgalmasabb verzió. Egyszerre édes és könnyed, krémes, de mégis ropogós!

Házi krémes receptjét itt találjátok!

Az elmúlt 4 héten 4 különböző édességet láthattatok a Sütistaféta epizódjaiban, de nincs megállás, még ugyanennyi desszertkölteményre számíthattok. Ha kíváncsiak vagytok, Nagy Eszter kinek adja át a stafétát, akkor figyeljétek a Nosalty oldalát, mert rövidesen kiderül, mi sül ki a BOSCH látványkonyhájában legközelebb!

Házi krémes levendulás eperraguval Nagy Esztertől

Ezeket láttad már?

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...