Ha nem tudod, hogy díszítsd idén a halloween-i töködet, mutatunk egy gyönyörűt!

Ha nem tudod, hogyan díszítsd idén a halloweeni töködet, mutatunk valamit. Bár tény, hogy nem sokan tudnánk ezt kivitelezni, de próba szerencse!

A Halloween, tetszik nem tetszik, egyre közkedveltebb ünnep nálunk is. Mi szeretjük a sokszínűséget, nem egy szerkesztőségi tag farag majd töklámpást otthon. Szóval lehet újra gondolkodni rajta, mit ábrázoljon, hogyan álljunk neki, hogy díszítsük...vagy mondjuk fessük? Fessük!

Ez az új trend akadt most az utunkba az interneten, és érdemes megemlíteni, mondjuk igaz, hogy legtöbben ilyet nem tudunk összehozni, de nézegetni mindenképpen érdemes.

Receptajánló:

Koporsó muffin

A Halloween egy érdekes ünnep, tele mókával és (földöntúli) kacagással. A receptet egy kedves ismerősöm dolgozta ki az előbb említett ünnep kapcsán, s ajánlotta fel a nagyérdeműnek. ...

Halloween keksz

Elérkezett az október vége, és bár kis hazánkban nem dívik nagyon a halloween, azért egyre nagyobb teret kap. Nekünk is kedvünk volt a gyerkőcökkel készíteni valami látványos és ...

Kínai porcelánnak festett tökök! Csudaszépek, nézd:

Ezeket olvastad már?

via

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...