5 gyümölcs, amit érdemes krémlevesíteni és 4, amit nem

Ugyan a nyár már a végét járja, a gyümölcsök sokasága még egy darabig velünk marad. Továbbra is készíthetünk nyers vagy főzött krémleveseket, édesen, színesen, selymesen. De mégis milyen gyümölcsből?

A napfényből a lombhullásba tartunk, ezen a ponton pedig várakozással nézünk előre, s nosztalgiával tekintünk hátra az elkövetkező s már elmúlt gyümölcsökre, a belőlük készített ízletes étkekre. Remélhetőleg nagyrészt sikerekre emlékezhetünk, persze a főzésben a kudarcok sem kerülhetők ki mindig. Vegyük csak a gyümölcskrémlevesek esetét: az ember azt hinné, játszi könnyedséggel turmixolhat bármilyen alapanyagot ízes lévé – azonban a látszat gyakran csal, vannak ugyanis olyan delikvensek, amelyekkel nem járunk olyan jól.

Lássuk most a listát, amelyben felsorakoznak mind a pozitív, mind a negatív példák. Szolgáljon segítségként a jövőben, védjen meg a kudarcoktól!

Nézd meg galériánkban a krémlevesre alkalmas és kevésbé alkalmas gyümölcsöket!

Príma receptek nyárra, őszre:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több zöldséges-gyümölcsös cikk vár:

Legújabb receptek

Brownie-toboz sütés néklül

Tobozsütit ilyen módon még biztosan nem készítettél, próbáld ki ezt az egészségesebb verziót most egy zöldség bevonásával - lehet, hogy plusz édesítést sem kíván!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...