Szomorú hír érkezett – Bezár Gyula egyik kedvenc étterme

Újabb bezárásról kell hírt adnunk, most ugyanis Gyula egyik kedvelt étterme zár be. Az ikonikus hely üde színfoltja volt a város gasztronómiai életének, de a gazdasági nehézségek miatt nem tudják tovább fogadni vendégeiket.

Nemcsak a turisták, hanem a környékbeliek is előszeretettel látogatták a gyulai Várkert Bisztrót. Szeptember 22-ig még elkölthetünk náluk egy utolsó ebédet vagy vacsorát, utána végleg búcsúznak.

Végleg búcsúzik a gyulai Várkert Bisztró / via

A Facebook-oldalukon közzétett bejegyzés szerint gazdasági okokból kellett a bezárás mellett dönteniük:

Ennyi fizetnivaló a világon nincsen. Jó lenne egy olyan országban működni végre, ahol mindenki tudna mosolyogni az egyenlőségjel végén, de ezek most nem azok az évek

– írták.

Az étterem minőségi ételeivel és csodás tálalásával vette le lábáról az éhes fürdőzni vágyókat. A tulajdonosok és a bisztró dolgozói megköszönték a pozitív és negatív kritikákat a vendékeknek, melyekből az évek alatt folyamatosan építkeztek. A bejegyzés a fiatal, lendületes alkalmazottakról sem feledkezett meg, munkájukat megköszönve sikeres jövőt kívánnak nekik.

Forrásunk volt.

Címlapkép.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...