Ezért ne kérj soha a gyorséttermekben jeget az italodba

Egy dolgozó lerántotta a leplet a gyorséttermekben kapható italokról, amikbe jég is kerül.

A nyári melegben rettenetesen jól esik egy nagy pohár üdítőital, amibe természetesen a legjobb, ha jég is kerül, hogy még hidegebb legyen. Egy gyorsétterem dolgozója azonban azt állítja, nem feltétlenül éri meg a vásárlóknak jeget is kérniük a poharukba, ugyanis azzal csak a tényleges italuk egy részét kapják majd meg.

@jasonmora2

##fypシ ##dunkin ##EatFreshRefresh ##xyzbca

♬ Gravity (feat. Tyler, The Creator) - Brent Faiyaz & DJ Dahi

Ezt a felvetését egy videóval is bebizonyította, amit a TikTokra is kiposztolt, hogy még több emberhez eljusson az információ. A felvételen jól látszik, hogy egy nagy jeges italban mennyi az üdítő és mennyi a jég. Az eredmény pedig kissé kiábrándító: a pohárban valójában feleannyi üdítő volt, mint amennyit „megrendelünk”, mivel a nagyobb részét a sok jég teszi ki.

Lehetséges, hogy ez már neked is eszedbe jutott, amikor elfogyasztás után megnézted az üdítőitalod poharát, és láttad, mennyi jég marad benne, de ezzel a TikTok videóval, már biztos lehetsz benne, jobban teszed, ha ezentúl inkább nem kérsz jeget az italodba.


Még több gyorsétterem:

Forrásunk volt.

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...