Gyors kukoricahántás mikróval

Egy kukoricacső megpucolása nem a legegyszerűbb feladat, a végén az egész konyha tele lesz kukoricahajjal, amelyből marad a csőre tapadva is. Most itt egy szuper megoldás!

Zavar, hogy hosszú perceket kell bíbelődnöd a kukoricahántással, ha egy finom friss főtt csöves kukoricára vágysz? Idegesít, hogy még úgyis marad kukoricahaj, amely majd később beakad a fogaid közé? Most itt a megoldás, és nincs másra szükséged csak egy mikrohullámú sütőre.

Ahogy a lenti felvételen is látszik, a kukoricát pusztán be kell tenned három percre a magasra kapcsolt mikróba, majd levágnod az alsó végét, picit megrázogatnod, az ínycsiklandó, tejes kukoricacső pedig kicsúszik a héjából. Ezután már csak meg kell főznöd. Garantáltan hajmentes megoldás! (Jaj és ha egyszerre több csövet szeretnél mikrózni, csak növeld az időtartamot, két kukorica esetén például háromról hat percre.)

(via Huffington Post)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek