A gyors, egészséges ételvariációk titka

Veled is előfordult, hogy szívesen főztél volna valami finomat, de idő hiányában inkább szendvicseztél? Gyors, változatos ételekre vágysz a mindennapokban, itt a megoldás! (x)

A rendszeres korán kelés, munka, családi teendők és háztartás mellett jó lenne, ha esténként finom, meleg fogás kerülne az asztalra? Ha csak kevés idő áll rendelkezésünkre, könnyen elcsábulunk a félkész vagy kész ételek láttán, pedig létezik kompromisszumok nélküli, egészséges megoldás. Ha nincs időd a hétköznapokban piacról beszerezni a legfrissebb alapanyagokat és hosszú perceket tölteni az előkészületekkel, a Bonduelle konzerves termékeit neked találták ki!

Inspirálódj zöldségekből!

Abban talán mind egyetértünk, hogy a konyha és a főzés a kreatív önkifejezés terepe, mégis sokan félünk a kísérletezéstől és az esetleges kudarcoktól. De ha a finom, ropogós zöldségekből indulsz ki, lehetőségek tárháza nyílik meg előtted, és szinte garantált a siker. Ha akad a kamrában egy konzerv ropogós Bonduelle kukorica vagy Bonduelle zöldborsó,akkor akár 30 perc alatt könnyű, laktató és finom fogást készíthetsz, tele vitaminnal!

Általános tévhit az, hogy a konzerv kukorica, zöldborsó vagy más alapzöldség rossz minőségű és egészségtelen, pedig a Bonduelle konzerves zöldségeit mesterséges tartósítószer helyett 115-130°C-on, hőkezeléssel tartósítják, így sokáig tartható szobahőmérsékleten is, anélkül hogy veszítene élvezeti értékéből. A zöldségek betakarítása és a feldolgozás folyamata között csak néhány óra telik el, így megőrizve a zöldség ízét és tápértékét. Keresd inspiráló receptjeinket, és próbálj ki új variációkat kukoricás és borsós ételekre Bonduelle-ből! (x)

Itt még több Bonduelle receptet találsz!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Savanyú káposztás csirkecomb

Egyszerű, mégis ünnepi hangulatba ringató húsétel az alábbi, ami karakteres ízeivel garantáltan sokak szívébe belopja majd magát. A csirkecombok elképesztően szaftosra sülnek a fanyar ...

Narancsos pepita szelet

Egy toszkán narancstorta és az angol battenberg sütemény receptje ihlette ezt az ínycsiklandó extrán narancsos, így az ünnepekre is tökéletesen illő süteményt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...