Mit főzzek ma? Gyors csirkeleves, sajtos-cukkinis rizsfelfújt és áfonyás brownie vár

A hétfőt izgalmas, színes fogások tarkítják, igaz, most nem húsmentes a menü, de nem lesz rá panasz!

A hétfőt gyors csirkés-zöldséges levessel nyitjuk, a főfogás izgalmas cukkinis-sajtos rizsfelfújt lesz, az édességvágyunkat pedig áfonyás-mandulás brownie elégíti ki.

LEVES

Gyors, zöldséges csirkeleves

Mivel csirkemellel készül, gyorsan megvan ez a szuper zöldséges leves. A póréhagyma adja meg a stichjét, a tojássárgája és a tejszín pedig tökéletesre selymesíti.

Még több ragulevesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több rizsfelfújt itt!

DESSZERT

Még több brownie itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...