Mit szólnál hozzá, ha Munkácsy Mihály Ásító inasa, vagy Csontváry Magányos cédrusa ott pihenne a táskádban, gyönyörködhetnél bennük a reggeli kávé mellett, miközben megismerhetnéd keletkezéstörténetüket, egyedi műelemzésüket?
A Mizo minden évben arra törekszik, hogy valami váratlan újdonsággal lepje meg a vásárlókat. Idén ősszel a márka dobozos kávéjait a Magyar Nemzeti Galéria és a Szépművészeti Múzeum gyűjteményének gyönyörű festményei borítják be, minden festményhez pedig jár egy-egy kis műelemzés is, ezzel is népszerűsítve a képzőművészetet, és arra biztatva a fogyasztókat, látogassanak el a hazai múzeumokba - derül ki a kreativ.hu cikkéből.
A termékcsalád összesen 30 festményt mutat be nemcsak hazai, de nemzetközileg is világhírű művészektől. A bemutatott festmények alkotói között láthatjuk például Munkácsy Mihály, Szinyei Merse Pál, Csontváry Kosztka Tivadar, Henri de Toulouse-Lautrec vagy éppen Goya festményeit, a képek mellett pedig Mácsay Krisztina és munkatársai, a múzeum szakemberei által írt rövid műelemzéseket is elolvashatjuk. A sorozat elemeinek könnyebb beazonosíthatósága érdekében a dobozok alsó részén mindegyik festmény egyedi sorszámot kapott, 1-30-ig, de az új csomagolásukat és történetüket a márka új, dedikált weboldalán is elolvashatjuk.
Ez is érdekelhet:
Ezeket olvastad már?
Pitékkel a világhírnév felé: Rosenstein Tímeával beszélgettünk családról, hagyományokról és...
Az íze olyan, mintha a nagymama készítette volna, de a teteje igazi műalkotás - ilyen egy Rosenstein Timi-féle pite, aminek titkáról most kifaggattuk az alkotót.
Szász NóriHa kora ősz, akkor KÖRTE – ezért kellene sokkal többet...
Ha ősz - márpedig itt van a nyakunkon - , akkor körte! Ez a sokoldalú gyümölcs pozitív élettani hatásaival is meggyőz, és akkor a receptekről még nem is beszéltünk!
Macsuga Viktória6 tipp, hogy legközelebb ne barnuljon meg a BANÁN
Te is jártál már úgy, hogy egy egész kötegnyi banán maradt a nyakadon megbarnulva, túléretten? Többé nem fog!
Országh KittiVéget ért a Nébih nyári ellenőrzése – ennyi esetben találtak...
Lezárult az idei nyár szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzése. Július 1-jétől augusztus 20-ig a szakemberek több mint 4.500 létesítményt és 15.000 élelmiszertételt vizsgáltak.
Nosaltyvia kreativ.hu