Gyönyörű címlaplány lett az HBO sikersorozatának transznemű színésznője

A 21 éves színésznőről az egyik legnagyobb magazin készített varázslatos képeket.

Bár Hunter Schafer tavaly robbant be igazán a köztudatba az HBO sikersorozata, az Eufória révén, a divatvilágban már régóta ismerik a nevét. Hunter élete egyik legszerencsésebb napjának tartja, amikor a sorozatkészítők megtalálták az Instagram-profilját, hiszen emiatt kapta meg ő a szerepet.

Fiatalon átesett a műtéten

Hunter középiskolás évei alatt esett át a nemváltó műtéteken és a hormonkezeléseken, és 17 éves korára érezte először úgy, hogy végre abban a testben él, amiben szeretne. Szülei is támogatták a döntésében, annak ellenére, hogy mélyenvallásos családban nőtt fel, olyannyira, hogy édesapja lelkész.

„Mindig is femininként gondoltam magamra, amióta az eszemet tudom. Édesanyám szerint már kétévesen is női szerepekbe helyeztem magam - ha szuperhősöket mutattak nekem, én mindig a Macskanő vagy Sólyomlány akartam lenni. Akkor még nem értettem, miért érzek így, ahogy a szüleim sem” – mesélte egy interjúban.

Nincs megállás

Hunter Schafer pedig itt nem áll meg, ugyanis most az Alluremagazin címlaplánya lett, ami óriási megtiszteltetés számára. Fantasztikus képek készültek a modellről, akit - rá jellemzően - igazán különleges ruhákban és sminkekben csodálhatunk meg. A vele készült interjúban pedig elárulja, hogyan élte meg a karanténidőszakot, és hogyan küzd továbbra is a transzneműek elfogadásáért.

Tegnap a színésznő azt is bejelentette, hogy nemrégiben a Shiseido sminkmárka egyik nagykövetévé lépett elő, ezzel pedig ismét történelmet írt. Kíváncsian várjuk, mi lesz a következő dobása!

Ezeket olvastad már?

Ezeket olvastad már?

via

via

via

Címlapkép: Variety

Legújabb receptek

Vegán csokis babka

Ha egy isteni foszlós kalácsra vágyunk, méghozzá jó csokisan, akkor itt a tuti recept! Tej- és tojásmentes, így az érzékenyek is bátran fogyaszthatják!

Vegán almás pite

Egy klasszikus süteményt, az almás pitét készítjük el teljesen vegán módon. Ebben a videóban lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan készíthetsz szaftos, fűszeres tölteléket és ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 élelmiszer, amit nem mosol meg, pedig nem ártana

A főzés nulladik lépése az alapanyagok megmosása: így gondoskodhatunk arról, hogy az étel nemcsak finom, de biztonságosan fogyasztható is lesz. Vannak egyértelmű esetek, az alábbiak nem ezek közé tartoznak: nézzük, mit kell még a csap alá tartani!

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...