Gyönyörű a 85 éves színésznő a Vogue címlapján

A népszerű színésznő ezzel a fotóval és a maga 85 évével a brit Vogue legidősebb címlaplánya lett.

Azt hiszem, most pontosan erre a címlapra volt sokunknak szüksége az önkéntes karantén 8. hetében. Egy olyan címlapra, ami ünnepli a kort, tavaszi hangulatot áraszt, ha ránézünk, és erőt ad. Judi Dench a legújabb Vogue címlaplányaként szinte mindenkit ámulatba ejtett.

A csodálatos képek még a járvány előtt készültek a színésznőről, az interjú azonban már a korlátozások után, így nyilván szóba került a jelenlegi helyzet is. Judi szerint, ha valami pozitívat ki tudunk hozni ebből az egészből, az már félsiker. A színésznő pedig már jócskán kihozta a maximumot a karanténból, hiszen vendégszerepelt a családtagjai által posztolt videókban, amelyek hatalmas sikert arattak.

https://twitter.com/finty_williams/status/1240249008125337602?ref_src=twsrc%5Etfw

Hogy mit jelent Judinak a 85-ös szám, és mit gondol a nyugdíjról?

„Nem szeretek gondolni rá. Nem gondolkozom rajta. Nem akarok ezen gondolkozni. Azt mondják, hogy a kor valójában egy attitűd.”

Ezek után nyilvánvaló, hogy arra a kérdésre, mikor tervez nyugdíjba menni, csak hangosan nevet. A színésznőnek ugyanis esze ágában sincs még pihenni.

Ezeket olvastad már?

via

via

via

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...