A los angelesi Alana Jones-Mann tortáinak íze és a technika is, amivel a sütik készülnek, egyszerű. Alana nem híve a fondant borításnak, egy egyszerű vajas krém is nagyon finom tud lenni, és a torták esztétikumából sem vesz el a fondant, vagyis a nyújtható-gyúrható cukormáz elhagyása.
"Elsősorban vajas krémet használok a torták külsejének kialakításához. Igyekszem egyszerű összetevőkből finom süteményeket létrehozni. Nem vagyok a fondant nagy híve, és igyekszem a klienseimet is lebeszélni ennek a használatáról, de más, tradicionális megoldásokról is." - mondtaAlana Jones-Mann az LA Weeklynek.
Alana izgalmas, nonfiguratív kreációi mellett növényeket, ásványokat, sőt állatokat imitáló tortákat is készít, ráadásul a mexikói Otomi népcsoport színes hímzéseit is adaptálta tortadíszként. Mi most nonfiguratív tortáit és egy Otomi motívummal díszített művét mutatjuk be nektek, de lapozgassátok bátran Alana Instagramját további szépségekért.