Gyermelyi tésztaünnep

A Gyermelyivel most néhány kattintással segíthetsz a rászorulókon! Segíts azokon, akiknek az év utolsó napjai nem csak az ünnepekről szólnak! (x)

A karácsonyt nem véletlenül hívják a szeretet ünnepének, hiszen ilyenkor a legkisebb figyelmesség is óriási jelentőséggel bír. A Gyermelyi Zrt. és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat közös jótékonysági akciójában egy apró gesztussal most te is örömet okozhatsz azoknak, akiknek az év utolsó hónapja nem csak az ünneplésről szól!

Ha december 18-áig belépsz a Gyermelyi Facebook-oldalán található Tészta Ünnep alkalmazásba, néhány pillanat alatt segíthetsz, hogy valakinek meleg étel kerüljön az asztalára a hideg téli napokon. Nincs más dolgod, mint a Gyermelyi virtuális fenyőfájára felrakni egy tetszőlegesen választott tésztadíszt, és ezzel rögtön hozzájárulsz egy újabb tésztacsomag eljuttatásához a rászorulóknak. A hetek előrehaladtával pedig annak is tanúja lehetsz, ahogy a közösség erejével a csupasz fenyőből gyönyörűen feldíszített karácsonyfa válik.

Ne feledd, hogy ami neked csak pár kattintásba kerül, az valakinek a meleg ételt jelenti! A szervezők ezért is bíznak abban, hogy a kampány végére minél több segítőt jelképező dísz jelenik meg a Tészta Ünnep karácsonyfáján, és így rengeteg tésztacsomagot juttathatnak majd el a hátrányos helyzetű embereknek. (x)

Ha szeretnél részt venni a nagyszabású jótékonysági akcióban, az alábbi oldalakon teheted meg:A Gyermelyi Zrt. Facebook-oldala

A Tészta Ünnep alkalmazás linkje

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Lazacos burgonyatorta

Egyszerű, mégis nagyon mutatós ez a lazacos finomság. Gluténmentes, pizza helyett nagyszerű, előételnek, tapasnak vagy gyors vacsinak is nagyszerű fogás.

Savanyú káposztás csirkecomb

Egyszerű, mégis ünnepi hangulatba ringató húsétel az alábbi, ami karakteres ízeivel garantáltan sokak szívébe belopja majd magát. A csirkecombok elképesztően szaftosra sülnek a fanyar ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...