Gusztustalan világrekordot állított fel egy nő, melynek főszereplője a MAJONÉZ

Egy fiatal amerikai nő Guinness-rekordot döntött azzal, hogy pár perc alatt óriási mennyiségű majonézt evett meg. Az undorító kísérletről még felvétel is készült.

Az arizonai Michelle Lesco elképesztő - és egyben kissé undorító - világrekordot állított be, amikor három és fél, hatalmas üveg majonézt evett meg mindössze három perc leforgása alatt. Az elképesztő mennyiség majdnem 2,5 kg majonézt jelent.

A Guinness-rekordbeállításáról szerencsére videó is készült, így most megnézhetitek, ha bírjátok gyomorral, mit élt át a nő. Általában felmerül bennünk a kérdés, miért vállalkozik valaki egy látszólag teljesen értelmetlen kísérletre, de ahogy Michelle egyszerre van extázisban és szenved a gyötrelmes feladattól, végképp érthetetlen.

Íme, a csak "majonézszörnynek" nevezett nő és a nagy zabálás videón:

Az is rejtély, hogyan fér bele a nem túl magas, filigrán nőbe ez a rettenetes mennyiség, de szerinte a méretnek nincsen túl nagy jelentősége ebben az esetben. Michelle két további kajás rekord boldog tulajdonosa, alig 27 másodperc alatt eszik meg egy tál tésztát, de anélkül, hogy használná a kezeit, ő pusztítja el leggyorsabban a hot dogokat is.

A nő úgy véli, a gyors anyagcseréje is segítségére van abban, hogy ilyen hatalmas mennyiséget képes elpusztítani egyszerre, kell még némi tehetség is, de a rengeteg gyakorlás az, ami végeredményben meghozta a sikert.

Nos, nem tudjuk, lehet, mi nem próbálkoznánk hasonlóval a helyetekben...

Ezeket olvastad már?

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: iStock

via

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...