Guszta és színpompás rajzok süteményekről – Te melyikbe harapnál bele?

Áfonyakrémes sajttortát, diós csokitortát és bármilyen ételt, ami az asztalra kerül, Lua Lazarovic úgy képes lerajzolni, hogy közben szinte érezzük az illatukat.

Ételeket gusztán fotózni nem egyszerű, hiszen ízek és illatok nélkül egyedül a látvánnyal tudja átadni a fotós az étel milyenségét. A fotózásnál már csak a rajz nehezebb, mert hiába tehetséges valaki, egy hússzeletet vagy egy finom csokitortát úgy lerajzolni, hogy kedved legyen beleharapni, nagyon nehéz.

Lua Lazarovic-nak ez sikerült: a tehetséges fiatal illusztrátor nemcsak ételeket, hanem színpompás madarakat, kedves kisállatokat és csendéletet is megjelenít a képein. A kedvenc foglalatossága azonban az ételek ábrázolása, és a feltörekvő művész azt reméli, nemsokára azzal foglalkozhat főállásban is, ami a szíve csücske.

Áfonyával és citromkrémmel töltött máktorta:

Édesburgonyatorta cseresznyeöntettel:

Áfonyás citromtorta:

Diós-karamellás sütemény:

Ebbe a színes, gyümölcsös kenyérbe kedvünk lenne beleharapni:

Lime-os, epres kosárka:

Cseresznyés-krémsajtos sütemény:

Több infót Lua Lazarovic-ról az Instagram oldalán találhatsz.

Ezt olvastad már az ÍzHUSZÁR magazinon?

Itt az alkoholtartalmú palackozott víz - szeszíz nélkül. Csípj be úgy, hogy közben vizet iszol!

via

Legújabb receptek

Gyümölcskenyér

Ha könnyen és gyorsan szeretnétek emlékezeteset villantani, akkor ez a gyümölcskenyér kapóra jöhet. Nálunk most aszalt vörösáfonya, cukrozott gyömbér, aranymazsola, dió és étcsoki ...

Baileys házilag

Ha szeretitek az édes-selymes krémlikőröket, akkor az idei karácsonyi ajándékotok magatoknak legyen az, hogy elkészítitek házilag. Ugyanis sokkal-sokkal finomabb és aromásabb lesz, ...

Csülök sörben sülve

A sörben sült csülök fejedelmi fogás, ráadásul jó kiadós is. Érdemes egy nappal a sütés előtt bepácolni a húst, hogy az ízek jól átjárják és finom szaftos, omlós legyen. Ameddig ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...