Mától új fejezet kezdődik a Gundel Étterem történetében

Sok évnyi útkeresés után december 8-án újranyitott a híres Gundel Étterem. Az ikonikus vendéglátóhely megújult erővel, gyönyörű enteriőrrel és nevéhez méltó ételkínálattal várja a vendégeket.

Hosszas várakozás után december 8-án újra megnyitott a Gundel Étterem. A több mint 120 éves múlttal rendelkező ikonikus vendéglátóhely megújult külsővel és belsővel, valamint teljesen újragondolt, mégis klasszikus magyar ételeket felsorakoztató kínálattal várja a vendégeket.

A megújult Gundel Étterem (Fotó: Facebook/Gundelrestaurant)

Arról már korábban is írtunk, hogy az éttermet az a Danubius Hotels által tulajdonolt étterem vezetését az Eventrend-csoport vette át, ők felelnek többek között a New York kávéház, a Séf asztala és a Samantha nevű vendéglátóhelyek működéséért is.

A megújult Gundel Étterem étlapját két jól ismert, méltán elismert séf, Wolf András és Moldován Viktor corporate- valamint executive séfje vették át és gondolták újra. Az étterem mostantól külön kávéházi és külön éttermi étlappal szolgáljq majd a vendégeket, reggel 9 órától pedig reggeli is lesz. A kínálatban több klasszikus étel is szerepel majd, olyanok, amelyek éppen itt, a Gundel étteremben születtek meg egykor.

Külön kávéházi és éttermi étlappal várnak majd, reggelikkel már reggel 9-től, de a kávéházi kínálatban a harapnivalók mellett is szerepelnek a nagy magyar klasszikusok, amelyek közül döbbenetesen sok született meg a Gundel falai között.

A Gundel árképzésben is igyekszik vendégeit kielégíteni. Az étterem valamivel drágább lesz, mint egy hétköznapi vendéglő, nem lesz azonban elérhetetlen: A Dining Guide cikkje szerint az Újházi tyúkhúsleves 2100 forint, a a borjú bécsi pirított petrezselymes burgonyával és házi csalamádéval 5400, az eredeti Gundel palacsinta 2400 forint lesz, míg a vacsoraétlapon a három fogásos menü 12.300, a négyfogásos menü 14.400 forintért lesz kapható.

Címlap: Facebook/Gundelrestaurant


Ezeket is olvasd el!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...