4 furcsa alapanyag, aminek mégis a granoládban a helye

A bolti granolával szemben több előnnyel is rendelkezik a házi verzió – ezek közül talán a legnagyobb, hogy kényünk-kedvünk szerint alakíthatjuk a müzlibe pakolt alapanyagokat. Akár az alábbi bolondos hozzávalókat is használhatjuk!

Sokak kedvenc reggeli étele a granola, ami, ha házilag készítjük, természetes alapanyagok felhasználásával, tényleg tápláló és egészséges napindító étekké válhat. A magvakból, gabonákból és aszalt gyümölcsökből álló, valamilyen szirupos keverékkel összesütött granolának nincsen fix receptje, a készítő igényei szerint bármi kerülhet bele – akár az alábbi, talán furcsának mondható kiegészítők egyike is.

Nézd meg galériánkban a granolába pakolható furcsa alapanyagokat, kattints a listáért a képre!

Granolareceptek, amiket készíts el reggelire:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Kísérletezz az alábbi ötletek mentén is:

Címlapról ajánljuk

További cikkek