Gordon Ramsay új hamburgerezőjének áraitól kiakadtak az internetezők

December 4-én nyílik meg Londonban Gordon Ramsay legújabb étterme, melynek kínálatában főleg hamburgerek lesznek, nem akármilyen árfekvésben.

A szigoráról és nyers stílusáról ismert sztárséf London híres áruházában, a Harrods-ban nyit exkluzív hamburgerezőt, a jövőbeli vendégeknek azonban érdemes előre számolniuk azzal, hogy a Gordon Ramsay Burger-ben bizony mélyen a zsebükbe kell majd nyúlni a kulináris élvezetekért.

Kép: Gordon Ramsay Burger / Caesars.com

A LadBible cikke szerint egy adag sült krumpli 6 fontba fog kerülni (ez megközelítőleg 2400 forint), egy sima, klasszikus hamburgerért pedig 21 fontot, nagyjából 8400 forintot kérnek majd el. Az étterem természetesen különleges ételeket is kínál majd a vendégeknek, a homáros-garnélás hamburger 42 fontért lesz kapható, az étlap kínálatának ékköve, vagyis a wagyu-hátszínből, pecorinos-vargányás majonézből és szarvasgombából készült hamburger pedig 80 fontba, vagyis csaknem 32 ezer forintba fog kerülni, krumpli nélkül.

Persze a borsos árakhoz minőségi ellátás párosul, a világ egyik leghíresebb áruházában ugyanis nem egy gyorsétterem, hanem sokkal inkább egy, Gordon Ramsay-től megszokott fine dining típusú étterem fog működni, a séf pedig azt ígéri, Nagy-Britannia legjobb húsait hozza majd el. A kérdés sokkal inkább az, hogy egy pandémia idején, amikor vajmi kevés ember költ luxustermékekre, ugyan mégis mennyien fognak majd 32 ezer forintos hamburgert venni?

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!

Ezeket olvastad már?

Forrásunk volt.

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...