Kiakadtak a netezők Gordon Ramsay tojáspucolós trükkjén

Általában a sztárszakács, Gordon Ramsay szokta kritizálni az embereket a konyhában végzett tevékenységeik miatt, azonban most ő kapott kemény bírálatot a netezőktől.

A tojáspucolás egyáltalán nem egyszerű feladat, különösen akkor, ha (félig) lágytojásról beszélünk. Nemrégiben Gordon Ramsay-nek is meggyűlt vele a baja, amikor is egy ramenhez készített tojást: hat percet főzte a fazékban, aztán jeges vízbe rakta, hogy megállítsa a főzés folyamatát.

Ezt a módszert sokan alkalmazzák, így nem is ezt kritizálták a netezők, sokkal inkább azt, hogy mielőtt a hideg vízbe tette a tojást, megtörte a héjat az alján, és még bele is fújt.

Gordon Ramsay szerint így sokkal könnyebb megpucolni a tojást.

Egyes kommentelők teljesen kiakadtak azon, milyen undorító ez a módszer, hiszen senki sem akarja, hogy valaki megfújja a tojását. Egy másik hozzászóló azonban felhívta arra a figyelmet, hogy éttermében vélhetően nem így készíti Ramsay a tojást, itt azért alkalmazta ezt a trükköt, mert éppen otthon volt.

Forrásunk volt.


Még több Gordon Ramsay:

Legújabb receptek

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Húsvéti sárgatúró

Nyírségi - hajdúsági étel, nálunk húsvéti hagyomány. Mióta eszemet tudom, ismerem ezt a finomságot... :) A templomi szentelésnél a sonka, a kolbász, a kalács és a bor mellett ez az ...

Foszlós kalács húsvéti sonkához

Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!

Hagyományos méteres kalács

A méteres kalács vagy méteres sütemény a húsvéti klasszikusok közé sorolható, amivel lehet sokan nem is találkoztak még. Aki viszont ismeri, annak biztosan közel áll a szívéhez. ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!