Kiakadtak a netezők Gordon Ramsay tojáspucolós trükkjén

Általában a sztárszakács, Gordon Ramsay szokta kritizálni az embereket a konyhában végzett tevékenységeik miatt, azonban most ő kapott kemény bírálatot a netezőktől.

A tojáspucolás egyáltalán nem egyszerű feladat, különösen akkor, ha (félig) lágytojásról beszélünk. Nemrégiben Gordon Ramsay-nek is meggyűlt vele a baja, amikor is egy ramenhez készített tojást: hat percet főzte a fazékban, aztán jeges vízbe rakta, hogy megállítsa a főzés folyamatát.

Ezt a módszert sokan alkalmazzák, így nem is ezt kritizálták a netezők, sokkal inkább azt, hogy mielőtt a hideg vízbe tette a tojást, megtörte a héjat az alján, és még bele is fújt.

Gordon Ramsay szerint így sokkal könnyebb megpucolni a tojást.

@gordonramsayofficial #Ramen needs a perfect yolky #egg to go with it….here’s my tips to make the perfect soft boiled egg from #Ramsayin10 ! #tiktokcooks #learnontiktok ♬ original sound - Gordon Ramsay

Egyes kommentelők teljesen kiakadtak azon, milyen undorító ez a módszer, hiszen senki sem akarja, hogy valaki megfújja a tojását. Egy másik hozzászóló azonban felhívta arra a figyelmet, hogy éttermében vélhetően nem így készíti Ramsay a tojást, itt azért alkalmazta ezt a trükköt, mert éppen otthon volt.

Forrásunk volt.


Még több Gordon Ramsay:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk