Gordon Ramsay elárulta, miért vetett véget népszerű műsorának

Gordon Ramsay-t úgy ismerte meg a világ, mint aki nem rejti véka alá a véleményét. Most őszintén elárulta, mi volt az a nyomós ok, ami miatt véget vetett egyik legnépszerűbb műsorának.

Ha bekapcsolod a tévét, és egy kicsit kattintgatsz, jó eséllyel előbb-utóbb belebotlasz egy Gordon Ramsay műsorba (ha nem is a legfrissebbe, de egy ismétlésbe mindenképp). A Hell's Kitchen-től a MasterChef-en át a MasterChef Juniorig és a különböző spinoffjaikig, Gordon Ramsay az egyik legtöbb tv-s főzőműsort jegyző sztárszakács, akinek képernyős munkája nagy hatással volt a gasztronómiára is. Ezért is meglepő, hogy az Entertainment Weeklynek adott interjújában Ramsay elárulta, hogy ő maga vetett véget az egyik műsorának.

Gordon Ramsay elárulta, miért vetett véget népszerű műsorának

Búcsút intett a műsornak

„Lemondtam a konyha ördöge című műsoromat a Foxon” – mondta Ramsay. Elmondása szerint a műsorában szereplő egyik étterem miatt elérte a töréspontot, és rájött, hogy elege van.

A konyha ördöge 2004 és 2007 között futott, amelyben Ramsay a csőd közelében álló éttermeket látogatott meg, hogy nyers, ugyanakkor profi stílusával megmentse őket a szakadék széléről.

„Dél-Franciaország közepén ébredtem fel, miután egy hetet forgattam egy olyan brit fickóval, akire még a fürdővizemet sem bíznám rá, nemhogy az éttermemet” – mondta a magazinnak. „Mivel egy síparadicsomot vezetett, úgy érezte, hogy kihasználhatja az összes vendéget, mert nem tudtak máshol enni. Szarakodott velem, amiért megmondtam neki az igazat, majd azt gondoltam: Végeztem.”

Új műsorral tért vissza

A Fox vezetői azonban nem voltak hajlandóak elveszíteni a műsort, ezért kompromisszumos megoldást találtak ki: a konyha ördögét leállítják, várnak néhány évet, majd egy másik étterem-megmentő műsorral megújítják a koncepciót. Ekkor született meg a Gordon Ramsay's 24 Hours to Hell and Back (Gordon Ramsay 24 órája a pokolban és vissza) nevű műsor, amely 2018 és 2020 között három évadot élt meg.

Nassold ezeket, ha Gordon Ramsay műsorait nézed:

Sonkás-sajtos roló

Olyan egyszerű elkészíteni ezeket a tekercseket - hála a készen kapható friss, leveles tésztának. A töltelék nagyon sokféle lehet, de általában a hab és a sajtos roló a ...

Sajtos rudacskák

Mindenki ismeri, és mindenki szereti, igen, ez az abbahagyhatatlan, ropogós sajtos rúd. Ebben a receptben 3-féle sajt kerül a tésztába és a rudacskák tetejére is! Próbáljátok ki ti is!

Kaptam egy telefonhívást [a Fox-tól], amely így szólt: Tudod Gordon, mielőtt leállítanád a saját sorozatodat, nem gondolod, hogy ezt együtt kellene megbeszélnünk, mint a partnereid? Nem bánjuk, hogy pihenteted, de szeretnénk, ha valami erősebbel térhetnél vissza

– mesélte.

„Három évig pihentettem, és a 24 Hours to Hell and Back című műsorral tértem vissza. Szóval én magam vagyok a saját munkafelügyelőm, és ugyanúgy megdolgoztatom magam, mint bárki mást a műsoraimban és a való életben.”

Forrásunk volt.


Még több Gordon Ramsay:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...