Gordon Ramsay megevett egy cuki állatot, és ezért sokan utálják

Elstartolt a sztárséf új dokusorozata. Már az első adás nagy port kavart.

Azt már tudjuk, hogy Gordon Ramsay egy dolgot soha sem enne meg, most viszont egy egészen bizarr ételt fogyasztott, ami néhány rajongójának nem tetszett. Vasárnap mutatták be a szabad szájú séf legújabb dokusorozatát a National Geographic-on, a Gordon Ramsay: Uncharted-et (Feltérképezhetetlen). Az első epizódban Ramsay Peruba látogatott, ahol TENGERIMALACOT evett.

"Nem tudjátok, mit veszítetek. Most mondom, ez isteni!" - mondta a sztárséf a tévékamerába, hozzátéve, hogy a tengerimalac húsa olyan ízű, mint a sült szopós malacé.

Tengeri malacot egyébként évezredek óta fogyasztanak Peruban, évente több milliót. A tévénézők ennek ellenére teljesen kiborultak azon, amit Ramsay tett. Talán nem meglepő, hogy a legjobban a tengerimalac-tartók voltak felháborodva. Mások pont, hogy megvédték a sztárszakácsot, aki maga is reagált az őt ért támadásokra. Gordon stílusosan csak annyit írt ki közösségi oldalára, hogy a kukacok is finomak, ha jól vannak elkészítve.

Gordon valószínűleg fog még felbolydulást okozni az új műsorával. Laoszban például olyan whiskyt ivott, amiben gekkók aszalódnak.

Ezeket olvastad már?

via Independent

Címlapfotó:Amy Sussman / Staff / Getty Images

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...