Gordon Ramsay már megint kiborította a rajongóit

A sztárséf mostanában minden mozdulatával botrányt okoz. Most csupán annyit tett, hogy elment vadászni.

Egy hete számoltunk be róla, hogy Gordon Ramsay sokkolta a rajongóit, mertPeruban megevett egy tengerimalacot. A szabad szájú séf legújabb dokusorozatában (Gordon Ramsay: Uncharted) most Új-Zélandot járta be, és sikerült újra felmérgesítenie a tévénézőket.

Az előzetesből még úgy tűnhetett, semmi izgalmas nem fog történni Ramsay-vel, azonban az adásban kiderül, hogy bizony egy kecskés fogást fog készíteni Monique Fiso séffel, amihez az alapanyagot ő lövi le. A vadkecskék invazív fajnak számítanak Új-Zélandon, felboríthatják az ökológiai egyensúlyt, ezért vadászatuk nemhogy nem tiltott, hanem erősen ajánlott.

Gordon egy helyi vadásszal ment ki a dombos vidékre, és amikor meglátott egy nagy vadkecskék, letérdelt és lőtt.

A műsorban nem látszódik sem a vér, sem az elpusztult állat teteme, a következő jelenetben már az étel készül, de ennyi is elég volt néhány tévénézőnek arra, hogy egy aranyos állat megölésével vádolják Gordon Ramsay-t. "Gyilkos" - írták páran a Twitteren, ami egy kicsit túlzásnak tűnhet annak fényében, hogy még a vadász is elmagyarázza, a túlszaporodott állatok mekkora veszélyt jelentenek a környezetre.

Gordon Ramsay nem először állt vadásznak. 2011-ben egy szarvasra emelt fegyvert:

A National Geographic-ot nem nagyon zavarják a műsor miatti negatív kommentek. Olyannyira nem, hogy már zöld utat adtak a "Gordon Ramsay: Uncharted" sorozat második évadának.

Ezeket olvastad már?

via Eater

Címlapfotó: Twitter

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...