Így védd meg a gyümölcsöket a rájuk leselkedő kórokozóktól

A nagy forróság eddig nem számított ideálisnak a gombák terjedéséhez, ám a folyamatos csapadék, a magas pára és az alacsonyabb hőmérséklet hatására most beindulhatnak a kórokozók.

A napokban elég jelentősen megváltozik az időjárásunk, így nagyjából 10 °C-os lehűlésre és esőkre számíthatunk a hét közepétől az ország egész területén. Őszintén szólva mi nagyon örülünk annak, hogy a hőség végre enyhülni látszik, ám a kertünkben lévő gyümölcsök könnyedén veszélybe kerülhetnek az esős időben, ha nem figyelünk oda rájuk. Most megmutatjuk, hogy miként védheted meg a gyümölcsöket!

Forrásunk volt.


Még több növényes cikk itt:

Legújabb receptek

Borsos tokány

Hentes, zöldborsós vagy éppen borsos tokány, mindegyiket szeretjük. A lényeg, hogy a húst itt is ott is vékony csíkokra vágjuk, és mindenhol valami mással egészül ki az étel. Ennél ...

Tejbegrízkeksz

Ízükben a retró menzák tejbegrízeit idézik ezek a kakaóba és fahéjba forgatott, roppanós-omlós kekszek. Elkészítésük lehengerlően egyszerű, elfogyasztásuk pedig még ...

Vaníliás grízpuding

A házi vaníliapuding grízzel kiegészített verziója ez, a búzadara pedig valahogyan sokkal otthonosabbá, szinte nosztalgikussá teszi a desszertet. Elkészíteni nem olyan bonyolult, ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Zsidótojás

A zsidótojás egy hagyományos kóser étel, ami feltételezhetően Lengyelországból érkezett hazánkba, ezért lengyel tojás néven is ismert. Hagyományosan libazsírral készült, ami mellé ...

Olasz tejbegríztorta (Migliaccio)

Olaszország Campania régiójában és Nápoly környékén elterjedt, farsangi édesség ez, amelynek alapját citrushéjjal ízesített tejbegríz adja. A kisült végeredmény olyan krémes, hogy ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!