Így védd meg a gyümölcsöket a rájuk leselkedő kórokozóktól

A nagy forróság eddig nem számított ideálisnak a gombák terjedéséhez, ám a folyamatos csapadék, a magas pára és az alacsonyabb hőmérséklet hatására most beindulhatnak a kórokozók.

A napokban elég jelentősen megváltozik az időjárásunk, így nagyjából 10 °C-os lehűlésre és esőkre számíthatunk a hét közepétől az ország egész területén. Őszintén szólva mi nagyon örülünk annak, hogy a hőség végre enyhülni látszik, ám a kertünkben lévő gyümölcsök könnyedén veszélybe kerülhetnek az esős időben, ha nem figyelünk oda rájuk. Most megmutatjuk, hogy miként védheted meg a gyümölcsöket!

Forrásunk volt.


Még több növényes cikk itt:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...