Gigantikus méretű ételeket készít ez a srác

Burak Özdemir egy török séf, aki csak és kizárólag nagyban tud gondolkodni, jól mutatja ezt Instagramja is, ahol az emberek szinte megőrülnek a hatalmas méretek láttán. 

Hatalmas adag hamburgerek, hot dogok, palacsinták és baklavák is készülnek a fiatal török szakács, Burak konyhájában. A fiatal török fiú kizárólag nagyban tud csak gondolkodni, mi sem mutatja ezt jobban, mint saját Instagram oldala, ahol képein is videóin jól látható, mennyi munka és alapanyag kell a gigászi méretű ételek elkészítéséhez.

A séf természetesen igazi török különlegességeket is készít, a börekje, kebabjai és belen tavája milliós nagyságú rajongótáborral rendelkeznek.

Burak nem csak az alapanyagokkal bánik jól, de az előkészítési módszere is igencsak sajátos, nézzétek, milyen ijesztő, ahogy a késnek hátat fordítva vágja fel a zöldségeket.

Szerintetek hány ember kéne ennek a toronynak az elpusztításához? Az biztos, ha muszáj lenne, mi önként jelentkeznénk kóstolónak!

EZ IS ÉRDEKELHET!

Ezeket olvastad már?

via index

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...