Gigantikus méretű ételeket készít ez a srác

Burak Özdemir egy török séf, aki csak és kizárólag nagyban tud gondolkodni, jól mutatja ezt Instagramja is, ahol az emberek szinte megőrülnek a hatalmas méretek láttán. 

Hatalmas adag hamburgerek, hot dogok, palacsinták és baklavák is készülnek a fiatal török szakács, Burak konyhájában. A fiatal török fiú kizárólag nagyban tud csak gondolkodni, mi sem mutatja ezt jobban, mint saját Instagram oldala, ahol képein is videóin jól látható, mennyi munka és alapanyag kell a gigászi méretű ételek elkészítéséhez.

A séf természetesen igazi török különlegességeket is készít, a börekje, kebabjai és belen tavája milliós nagyságú rajongótáborral rendelkeznek.

Burak nem csak az alapanyagokkal bánik jól, de az előkészítési módszere is igencsak sajátos, nézzétek, milyen ijesztő, ahogy a késnek hátat fordítva vágja fel a zöldségeket.

Szerintetek hány ember kéne ennek a toronynak az elpusztításához? Az biztos, ha muszáj lenne, mi önként jelentkeznénk kóstolónak!

EZ IS ÉRDEKELHET!

Ezeket olvastad már?

via index

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...