Gigantikus méretű ételeket készít ez a srác

Burak Özdemir egy török séf, aki csak és kizárólag nagyban tud gondolkodni, jól mutatja ezt Instagramja is, ahol az emberek szinte megőrülnek a hatalmas méretek láttán. 

Hatalmas adag hamburgerek, hot dogok, palacsinták és baklavák is készülnek a fiatal török szakács, Burak konyhájában. A fiatal török fiú kizárólag nagyban tud csak gondolkodni, mi sem mutatja ezt jobban, mint saját Instagram oldala, ahol képein is videóin jól látható, mennyi munka és alapanyag kell a gigászi méretű ételek elkészítéséhez.

A séf természetesen igazi török különlegességeket is készít, a börekje, kebabjai és belen tavája milliós nagyságú rajongótáborral rendelkeznek.

Burak nem csak az alapanyagokkal bánik jól, de az előkészítési módszere is igencsak sajátos, nézzétek, milyen ijesztő, ahogy a késnek hátat fordítva vágja fel a zöldségeket.

Szerintetek hány ember kéne ennek a toronynak az elpusztításához? Az biztos, ha muszáj lenne, mi önként jelentkeznénk kóstolónak!

EZ IS ÉRDEKELHET!

Ezeket olvastad már?

via index

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek