Gesztenyés torták - krémesek is, habosak is

Akik szeretik a gesztenyét, azoknak ősszel kötelező sütemény!

Gesztenyetorta

Bármikor elkészíthető, mivel gyorsfagyasztott gesztenyepüré mindig van a hűtömben. Jó vendégváró, mert a hűtőben 2-3 napig is friss marad.

Csokimousse-gesztenyemousse torta

Nem is sejtettem mennyire időigényes ez torta. Sajnos nekem még hagyományos gázsütőm van, így az alját, az oldalát és a tetejét külön kellett sütnöm! A sütések alatti időt is ...

Gesztenyepüré-torta

A Nők Lapja Konyhában találtam rá erre a receptre. Az eredetiben habtejszín van a tetején , de nálunk laktózmentes Hulalás verzió készült. Gesztenyepüré imádó fiaim szerint felesleges ...

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...