Íme a csodálatos recept videóba foglalva...figyelem, egy nagyszerű ötletet is adunk mellé:
Tipp:
A pite tésztájához próbáld ki a Vénusz első préselésű repceolajból készült, és más növényi olajokkal gazdagított sütőmargarinját! Sőt, ezt a terméket más laktózmentes recepthez is bátran alkalmazhatod!
Imádjuk a gesztenyét, minden formájában, így született meg ez a pite is. Alul kakaós, omlós tészta, benne mascarponés gesztenyekrém, a tetején pedig könnyű, karamellizált tojáshab vár Rád.
Az elkészítése egy kicsit bonyolultnak tűnhet, mivel a tésztát elő kell sütni, majd újból sütni, de egyáltalán nem nehéz. A végleges sütés természetesen más krémmel megtöltve történik. A pite hozzávalói valójában az év bármely szakában beszerezhetőek, de a gesztenye miatt ez mégis inkább egy tipikusan őszi-téli jellegű desszert.